Szekeres Viktor

Újabb két nagy visszatérő a Hobbitban

Most már biztos, hogy Gollamot és Gandalfot ugyanaz a színész fogja alakítani a Hobbit-filmekben, mint a Gyűrűk ura trilógiában, hiszen Andy Serkis és Ian McKellen aláírta szerződését Peter Jackson filmjeihez.

Egyre inkább közeledik a Hobbit forgatásának a kezdése és ezt a tényt jelzi az is, hogy egyre több a hír a tervezett filmekről. A minap még csak az vált hivatalossá, hogy Galadriel és feltehetően Legolas után Frodó karaktere is visszatér az előzményfilmbe, tegnap az is biztossá vált, hogy Gollamot és Gandalfot is ugyanaz a színész fogja alakítani, aki a Gyűrűk urában.

Bár nem meglepetés, de ettől még csak pár órája írta alá szerződését Andy Serkis, aki tehát ismét Gollam lehet. Ráadásul a Warner sajtóközleményét nem sokkal követte a hír, miszerint Ian McKellen is leszerződött a Hobbitba, melyet a színész honlapján meg is erősített, s azt is megmagyarázta, hogy miért nem írta alá sokáig szerződését.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Warner a napokban bejelentheti Ian Holm és Christopher Lee visszatérését is, előbbi az idős Bilbót, utóbbi pedig Szarumánt játszotta az eredeti trilógiában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sandor8206 #9
    jeeeeee
  • SBKMoses #8
    Lee visszatér
    http://christopherleeweb.com/story/sir-christopher-returns-hobbit

    a forgatás mégis Új-Zélandon lesz (egy darabig úgy volt, hogy Ausztrália, mivel a kiwik filmes szervezetei túl sok pénzt kértek, de aztán visszaemlékeztek, hogy mekkorát kaszált az ország a LOTR-ból, úgyhogy megegyeztek)
  • BaliBoy #7
    Azért remélem, hogy elsősorban a Hobbit lesz feldolgozva a filmben. Félek ettől a sok belekavarástól.
  • Andrews2007 #6
    http://www.theonering.net/torwp/2011/01/10/41582-deadline-com-serkis-close-to-signing/

    Itt meg a Lee és Holm pletyka.

    Szarumán a Fehér Tanács okán gondolom amiatt, hogy a GYU függelékeket is belerakják ugye, ami a trilógia előtt de a Hobbit azaz a fiatal Bilbó kalandjai után játszódik (szóval a kettő közt), míg az öreg Bilbo esetleg ott lesz Frodoval, amikor felolvas. Thrnaduil a Bakacsin erdei északi tündék királya pedig fontos szerepet kap majd Bilbóék kalandjába ő pedig Legolas apja ezért fog Bloom szerepelni gondolom.
  • Andrews2007 #5
    A Theonering szerint Elijah Wood és Andy Serkis biztos már.

    http://www.theonering.net/torwp/2011/01/11/41633-its-really-official-now-wood-serkis-press-release/

    http://www.theonering.net/torwp/2011/01/10/41586-ian-mckellen-to-reprise-his-role-as-gandalf-in-the-hobbit/

    http://www.theonering.net/torwp/2011/01/10/41586-ian-mckellen-to-reprise-his-role-as-gandalf-in-the-hobbit/
  • Chocho #4
    Azért Lee nehezen él már a színészet és a felhajtás nélkül, szerintem simán belevág. Én legalábbis nagyon szeretném újra a vásznon látni, a korábbi Gyűrűk ura filmekhez is sokat adott.
  • sandor8206 #3
    amúgy gandalf/mckellen visszatérésének örölük, remélem lee is jön, jó lenne ha mindenki visszatérne az eredeti szerepébe, szeretem a "folytonosságot"
  • sandor8206 #2
    tisztázodott már hogy hol lesz a forgatás? mert úgy nézett ki, hogy új-zéland ugrik és angliába csinálják
  • Quantumleap #1
    Christopher Lee aligha fog a maga kilencven évével Új-Zélandra repülni. Ő maga mondott ilyesmit.