Szekeres Viktor

Elijah Wood is benne lesz a Hobbitban

Korábban már szó volt pár visszatérőről, olyan karakterről, akik a Gyűrűk ura után a Hobbitban is fel fognak bukkanni, azonban az egyik legnagyobb név minden bizonnyal Frodó lesz, akit Elijah Wood alakít.

A The One Ring értesülései alapján most már szinte biztosra vehető, hogy Elijah Wood szerepelni fog a Peter Jackson által rendezendő Gyűrűk ura-előzményben, a Hobbitban. Elijah Wood, aki a Gyűrűk ura-trilógiában Frodót alakította, a Hobbit nyitójelenetében fog feltűnni Frodóként, amolyan keretet adva a filmnek, illetve filmeknek. Peter Jacksonék elképzelése szerint Frodó a film elején elkezd felolvasni a Nyugatvégi Piros Könyvből, melyben Zsákos Bilbó (őt Martin Freeman fogja játszani) írta le kalandjainak krónikáit - aki látta a trilógiát, tudja, miről van szó.

Ugyancsak a Hobbittal kapcsolatos mai hír, hogy a Warner Bros. Pictures sajtóközleményben jelentette be, hogy nem csak az amerikai, hanem a nemzetközi forgalmazást is saját kézbe vette, s az MGM égisze alatt a lakossági forgalmazást is irányítani fogja. Az MGM és a WB egyezsége szerint az MGM a nemzetközi televíziós jogok eladásából származó haszonból fog részesülni. A Warner a legfőbb jogokért cserébe természetesen az 500 millió dolláros költségvetés nagy részét fogja biztosítani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • funkyman #16
    500 millás költségvetés. Az azért nem aprópénz :)
  • Tower Guard #15
    Remélem több függelék is belekerül, mondjuk visszaemlékezésekkel, történetek elmesélésével pl. Pörülykezű Helm története, vagy még régebbi időkről amikor a numenóriak Szauron bűvöletében megtámadták az eldákat, azok meg elsüllyesztették a Halhatatlanföldet a sereggel együtt, stb.
  • Tower Guard #14
    Aha. Szerinted...
  • Running #13
    Hiába, ha dohányzik. A rák elviheti hamar.
  • Andrews2007 #12
    Aragorn is dúnadán, az ősi királyok és númenoriak leszármazottja ezért él tovább az átlagos életkornál. Ezért végülis hosszú élettel áldotta meg a sors igen.
  • Chocho #11
    Aragorn mondjuk azért nem néz ki annyinak, mert áldás ül rajta azt hiszem.

    De egyébként igaz, hogy a hobbitok tovább élnek az embereknél.
  • Gatts #10
    smaszi: Bilbó a Gyűrűk Ura elején 111 éves. Azért olyan öregnek sem nézett ki ugye. Bár a Gyűrű megfiatalította.
    Frodó 33 éves elvileg a történet kezdetén, a hobbitoknál ez a nagykorúság.
    Ha jól emlékszem, Aragorn 80 körül jár a történet idején, szintén nem nézett ki azért annyinak.

    Tehát nem szabad összehasonlítani a színészek korát az általuk játszott karakterekével. A Gyűrűk Ura világában nem emberek élnek, vagy legalábbis nem olyan emberek, amik a való életben, ezért a koruk is másképpen alakul.
  • torzsvendeg #9
    Rengeteg ilyen cikk jelent meg amiben azt taglalják ki mindenki lesz benne a hobbitban. Lassan annak lesz hírértéke ha az jelenik meg, hogy Al Pacino NEM lesz benne a hobbitban. Bár örülnék ha ő benne lenne mert akkor legalább egy színész is játszana a filmben nem csak csupa statiszta.
  • BaliBoy #8
    Vazze. :))
    Ne hasonlítsd már össze a valóságot egy fikciós karakterrel. A hobbitok 51 évesen még igen fiatalok. Szóval nem, hogy fiatal a szerephez, hanem inkább öreg. (ha mindenképpen össze akarod hasonlítani)
  • carville #7
    Hollywoodban a kor a legkissebb gond, pláne ha öregíteni kell. Azt még hitelesebben is képesek, mint öreget fiatalítani.