Szekeres Viktor

Újabb amerikai sorozatot forgattak Magyarországon - itt az ütős előzetes

Kiváló szereposztással, remek rendező irányítása alatt, remélhetőleg csodálatos, Magyarországon épített díszletek között fog játszódni a The Borgias című tévésorozat, melynek főszerepét Jeremy Irons kapta meg.

Már elkészült a The Borgias című tévésorozat első előzetese, mely majd az amerikai Showtime csatornán fog bemutatkozni valamikor tavasszal. A Jeremy Irons főszereplésével forgatott szériát az a Michael Hirst készítette, aki ugyancsak a Showtime-on nagy sikert ért el a Tudorokkal (The Tudors).


Mint arra a sorozat címe is utal, a The Borgias az olasz reneszánsz hírhedt családját, a Borgiákat állítja a történet középpontjában, Irons pedig a családfőt, Rodrigót fogja alakítani. Érdekesség, hogy a sorozat 10 epizódból álló első szezonját Magyarországon forgatta a stáb, az első két részt pedig az a Neil Jordan rendezte, aki olyan mozifilmeket is készített, mint a Síró játék vagy a Michael Collins.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csuszi #5
    pláne jeremy irons-al, nem gyenge színész
  • Wittgen #4
    A Showtime remek sorozatokat készít, szerintem erre is érdemes lesz odafigyelni.
  • algost #3
    Te egy tipikus magyar pesszimista vagy ugye? Aki mások kedvét imádja elbaszni csak azért, hogy mások kedve is szar legyen, mert te egy senkiházi vagy, ugye?
    Valahogy senkit nem érdekel, hogy az egyházi retkek téged nem fognak meg...
    Takarodás van innen!
  • Rony94 #2
    Akkor most mi értelme volt ideírni én ezt nem értem?
  • Rotyoka #1
    valahogy az ilyen egyházi retkek nem igazán fognak meg