Szekeres Viktor

Újabb hét színész szerződött le a Hobbitba

Most már biztosra vehetjük, hogy Cate Blanchett a Gyűrűk ura-trilógia a Hobbitban is fel fog tűnni Galadrielként. Az ausztrál színésznő mellett további hat színész csatlakozott a napokban a produkcióhoz.

A New Line és a Warner Bros. hivatalosan is bejelentette, hogy újabb színészek írták alá szerződésüket a Hobbit első és/vagy második részéhez. A most csatlakozó hét színész között ismerős és ismeretlen nevekre egyaránt lelünk, ők: Cate Blanchett, Ken Stott, Sylvester McCoy, Mikael Persbrandt, Ryan Gage, Jed Brophy és William Kircher.

A Peter Jackson által rendezendő filmekben Cate Blanchett ismét, mint Galadriel fog feltűnni. Az Tolkien világában még nem látott színészek közül Ken Stott Balin lesz, Sylvester McCoy Barna Radagast bőrébe bújik, a svéd Mikael Persbrandt az alakváltó Beorn lesz, míg Ryan Gage Zsákos Drogó. A többi epizodista közül a Gyűrűk urában is játszó Jed Brophy Nori, William Kircher pedig Bifur lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #9
    őőőőő te szerintem majd ne nézd meg a Hobbitot...
  • Tower Guard #8
    Igen ő fogja! Hát Tomát hátha belebiggyesztik majd a Hobbitba valahogy.
  • redfish #7
    Tolkien fantasztikus író volt, én is imádom a könyveit...
    Tudtátok, hogy a Biblia után a legolvasottabb könyv a Földön A Gyűrűk ura???...
    (Nem is csodálom!)
  • Sliderx #6
    Zsákos Drogó, Frodó apja. A feleségével együtt vízbe fulladt, amikor a Borbuggyanon csónakáztak és balesetet szenvedtek. Amúgy Frodó anyja meg Borbak Primula volt. Nem semmi háttértörténete van ám Középföldének.
    Aki még nem olvasta a könyveket azoknak merem ajánlani és itt nem csak a Gyűrűk Urára meg a Hobbitra gondolok, hanem pl a Húrin gyermekeire is. Remek könyvek!
  • a bajusz #5
    Lehet én olvastam régen a trilógiát, de nem emlékszem Barna Radagast-ra. Az egyetlen hiányosság ami feltűnt nekem a hiányosságok közül az Toma hiánya és a buckamanós kaland. Mindenesetre örülök, hogy végre oszolnak a fellegek a hobbit körül. Most akkor Jackson papa rendezi majd ezt a két részt is?
  • Szefmester #4
    kijaza "Zsákos Drogó"?? :)

    És ugye ez jobb lesz mint a 3 részen át masírozó szőröstalpú alkoholisták és hősökből álló kíséretük kalandjai?

  • Andrews2007 #3
    Ja a nagy gonosz sokaknak ismerős lesz. :)
  • Andrews2007 #2
    Én is régen olvastam ,de a 2. részben lesz gondolom inkább a Gyűrűk Ura függelékeiben tesznek említést Galadrielről és a Fehér Tanácsáról melynek tagjai Gandalf Szarumán is és ő is. Kutakodnak Lórientől keletre a Bakacsin erdőben a Dol Golduri erődben mivel érzik hogy ott egy nagy gonosz lappan és mint kiderül ki az felkészülnek a támadásra Lórien ellen és az öt sereg csatájára. (törpék, goblinok, tündék, emberke stb.) És ezek is benne lesznek a filmben ezért is lesz 2 részes. Megjelenik majd még a filmben Barna Radagast is, aki inkább a Gyűrűk Urában olvasható többet de mivel oda nem tették be biztos itt kompenzálják. :) Gandalf varázslótársa az állatok és természet barátja és védője és beszélni is tud az állatokkal.
  • Balintos #1
    Már nem emlékszem túl jól A babóra, de szerepelt benn Galadriel egyáltalán?