Szekeres Viktor

Egy évet csúszhatnak az új Alien-mozifilmek

Lehet, hogy mégsem látjuk 2012-ben az első Alien előzményfilmet? Egyes információk szerint ugyanis ilyen-olyan problémák miatt nem fog elkezdődni a februári startra tervezett forgatás.

A Script Flags információi szerint Ridley Scott, címmel egyelőre még nem rendelkező Alien-előzményfilmjei akár egy évet is csúszhatnak. Az eredeti tervek szerint a filmek forgatása februárban kezdődött volna, hogy 2012-ben és 2013-ban sor kerülhessen a bemutatókra, azonban jelen állás szerint a készítők már inkább 2013-as és 2014-es premierben gondolkodnak.

Sem a 20th Century Fox, sem Ridley Scott nem indokolta az állítólagos csúszást, így mindössze feltételezés szintjén mozog az az információ, hogy a forgatókönyv átírása és a produkció várhatóan a tervezetnél jobban elhúzódó előkészületei késleltetik a kezdést. Múlt hónapban egyébként az a híresztelés is felröppent, hogy Scott és a Fox nem egyezett meg a film költségvetésében és stílusában. A rendező természetesen nagyköltségvetésű, sötétebb hangulatú R-kategóriás filmeket akar, míg a stúdió olcsóbb, PG-13-as besorolású produkcióra szavazna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)