29
-
Anonnim #29 Ez a magyar ozsztályozási rendszerben anyit tesz hogy 12 éven aluliak számára nagykurú felügyelete mellett ajánlott? -
Anonnim #28 Ez a magyar ozsztályozási rendszerben anyit tesz hogy 12 éven aluliak számára nagykurú felügyelete mellett ajánlott? -
Anonnim #27 Ez a magyar ozsztályozási rendszerben anyit tesz hogy 12 éven aluliak számára nagykurú felügyelete mellett ajánlott? -
Anonnim #26 Ez a magyar ozsztályozási rendszerben anyit tesz hogy 12 éven aluliak számára nagykurú felügyelete mellett ajánlott? -
Anonnim #25 Ez a magyar ozsztályozási rendszerben anyit tesz hogy 12 éven aluliak számára nagykurú felügyelete mellett ajánlott? -
Anonnim #24 Ez a magyar ozsztályozási rendszerben anyit tesz hogy 12 éven aluliak számára nagykurú felügyelete mellett ajánlott? -
Anonnim #23 Ez a magyar ozsztályozási rendszerben anyit tesz hogy 12 éven aluliak számára nagykurú felügyelete mellett ajánlott? -
Anonnim #22 Ez a magyar ozsztályozási rendszerben anyit tesz hogy 12 éven aluliak számára nem ajánlott? -
Anonnim #21 Ez a magyar ozsztályozási rendszerben anyit tesz hogy 12 éven aluliak számára nem ajánlott? -
Anonnim #20 Ez a magyar ozsztályozási rendszerben anyit tesz hogy 12 éven aluliak számára nem ajánlott? -
Anonnim #19 Ez a magyar ozsztályozási rendszerben anyit tesz hogy 12 éven aluliak számára nem ajánlott? -
Anonnim #18 Ez a magyar ozsztályozási rendszerben anyit tesz hogy 12 éven aluliak számára nem ajánlott? -
#17 Basszák meg a PG13-at! -
Axlkenobi #16 Ezért mondtam, hogy "szinte" semennyire sem véresek. Egy darab mellkasrobbantás van az első részben és a másodikban is kb. ott látunk csak vért, mikor a telepes csajszi hasából előjön a dög.
A hangulat: hangulatra nem adnak R-t, azt durva jelenetekért, vérért, erőszakos szcénákért, meg csúnya beszédért jár (bár ha jól tudom, akkor a PG-13-ba két "fuck" belefér, ami elég fura).
Ha ma mutatnák be az Alient és az Alienst egész biztos vagyok benne, hogy egy-két csúnya szó kivágásával simán megkapná a PG-13-at, főleg ilyen Motelek és Fűrészek korában.
A durván erőszakos jelenetekről meg annyit, hogy valaki lentebb írta az AVP filmeket. Hát a második R-es volt, elég sok vérrel és erőszakkal, aztán mégis láthattuk, hogy mennyit ért az egész. Kalap kakit.
Jó történet kell, jó karakterek bele és megfelelő rendezés, hogy a hangulat, az atmoszféra erős legyen. Mert amúgy felőlem lehet R-es, vérben tocsogós hentelés is, csak épp értéke nem nagyon lesz a filmnek. Nagyon meg kell ott találni az egyensúlyt.
Ami a Ridley Scott és a stúdió közti csatározást illeti, azért én megértem a Fox-ot. Itt olyan hírek voltak, hogy Scott 200 millát akar a filmre meg R-besorolást. Mondjuk remélem, nem gondolta komolyan, hogy ezt meg is kapja. Egyrészt nem tudom, hogy mire akarna ennyi lóvét elverni, másrészt a stúdió lehet kapzsi, de nem hülyék ülnek ott. Az Alien sosem volt egy számilliókat fialó franchise, ennyi pénzt az életben nem fog kapni. A felét talán. -
#15 PG13-al el se kezdjék forgatni. -
#14 Javaslom nézd meg újra a régi alien filmeket,elég csak az első részben magára a hangulatra gondolni vagy ahogy jencike kijön a csóka hasából...A kettőben szintén a "kikelés" a hangulat,maga a lények JELENSÉGE...A 3ban szintúgy a hangulat, ahogyan beviszi az emberek fejét,stbstb....
Van azokban bőven elég vér,nemis kell több,amitől az első 3 rész (és talán a 4. is de szvsz a leggyengébb a szériában) nyugodtan kiérdemli a magas korhatárt az maga az atmoszféra és a hangulat (bizony ezek is beszámítanak a "sorozásba" nemcsak az hogy szakadnak-e a belek és anyáznak-e)....
Az ilyen Alien vs predator szemetek ezekből semmit nem adtak vissza az égegyadta világon...
RS jogosan áll ki a sötét hangúlatú R besorolás mellett,az alien SCIFI HORROR volt és jólenne ha az is maradna,nem süllyedne le ilyen popcorn zabáló szintre mint az AvsP 1-2....Remélem ki is fog tartani és ha a stúdió erősködik inkább hagyja a francba... -
NovaTerra #13 Nem kell, ahhoz vér meg káromkodás, hogy valami 13+ kapjon, elég, ha olyan feszültséget teremt, ami már elvileg káros lehet fiatalabbakra vagy pár jelenet, amit félre értelmezhetnek. Ha már feltétlenül műfaji határok közé kell szorítani a filmet, akkor egy thriller-sci-fi-horror-t, nem igazán leeht úgy elkészíteni, hogy megfeleljen az elvárásoknak. És nem feltétlenül járnak jól, ha könnyedebbé teszik, mint a korábbi részek voltak, mert a rajongók és érdeklődök csalódnak, net szerte elterjed és egyszerűen a többi ember nem szánja rá a pénzt, hanme simán letöltik, mint a többi tucatfilmet. -
KP27 #12 hát szerintem sem az alien2 sem az alien4 nem pg13 :D de még az 1 meg a 3 sem pedig azok azért lightosabbak :D -
Merces #11 ...eh felejtsétek már el , a CG kicsinálta az alieneket........ -
smaszi #10 "Mert mintha az Alien vagy az Aliens ma többet kapna PG-13-nál. Maximum egy-két káromkodást kéne kivenni, mert szinte semennyire nem voltak véresek."
Már bocs, de azért felébredhetnél: Mellkasból kitörő szörnyek, darabokra szaggatott "robot" (még ha vér nincs is, azért elég sokkoló lehet egy humanoid robot szétszakítása egy gyereknek),s még sorolhatnám...
Persze nyilván nem egy Fűrész, de azért még ma sem piskóta...
-
Axlkenobi #9 Mert mintha az Alien vagy az Aliens ma többet kapna PG-13-nál. Maximum egy-két káromkodást kéne kivenni, mert szinte semennyire nem voltak véresek.
Tartom, hogy egy jó rendező PG-13-as besorolás mellett tud csinálni nyomasztó és súlyos hangulatú filmet, nem kell annak elmebeteg, vérben tocsogó trancsír-filmnek lennie. Az Alien nem a brutalitás miatt volt jó, hanem a hangulata miatt.
Én inkább abban reménykedem, hogy masszív forgatókönyv-átírások vannak a háttérben, mert én egy másodpercig sem vagyok kiváncsi a Brokeback Alien verzióra. -
Yutani #8 K*rva anyjukat a súdióknak, akik a pénz oltárán MINDENT feláldoznak! Hogy a fenébe fognak így újra kemény xenomorph filmet csinálni? -
KP27 #7 hát ha olcsó kategóriás PG13 lesz, én kihagyom... remélem lesz Ridley Scott-ban akkora tartás, hogy nem engedi, hogy gagyi kategóriás filmet csináltasson a stúdió... -
smaszi #6 Amúgy meg tényleg felejtsék már el ezt a "minden filmből pg-13, hogy a preteen korosztály is láthassa" dolgot, mert ez az a kategória, amin egy ilyen besorolás csak ront. Attól hogy bemehet rá a fiatal, attól még nem biztos hogy jó is lesz.
(Épp most volt a MR és Mrs Smith, és ha abból nem vágtak ki 2 percet, akkor semmit) -
smaszi #5 "Főszereplónő: Justin Bieder XD"
Az Bieber, persze nem mintha annyira számítana... -
bladesoft #4 Pg-13 horror... Főszereplónő: Justin Bieder XD -
neuromancer #3 nekem is pont ez jutott eszembe legelőször a cikk olvasása után -
bmw #2 A studio bekaphatja....
Ne csinaljanak mar mindenbol csopogos szart, akiknek az kell nezzek a romantika csatornat azt kesz.... -
NovaTerra #1 PG-13-as ALien film? Ne vicceljünk már.