Végre valami a Halálos fegyver 5-ről

Mel Gibson továbbra is megrendezni az új Halálos fegyvert.

3 éve novemberben Mel Gibson sajátmaga ejtette el ugyanis, hogy azt tervezi, hogy ő fogja dirigálni a Halálos fegyver folytatását, mely kapcsán már el is kezdődtek vele a tárgyalások. Akkora terv az volt, hogy a film exkluzív HBO Max-premiert kapjon. 2022 novemberében, hosszas hallgatás után pedig Gibson a ScreenRantnek elmondta, hogy nincs arról szó, hogy elkaszálták volna a filmet, bízik benne, hogy az elkészülhet, a késlekedést csupán a Warneres vezetőségváltás, valamint az okozza, hogy új emberek kerültek a kulcspozíciókba, ami erre a tervre is kihatással van. Akkor Gibson azt mondta, hogy 2023. első negyedévében kezdene el forgatni. Erre természetesen nem került sor, és a minap egy interjúban a filmes elmondta, hogy még mindig abszolút tervben van véve a film, amiről annyit még elárult, hogy komoly témákkal foglalkozna, de vicces is maradna.

Már jó ideje van tervbe véve Hollywoodban egy ötödik Halálos fegyver-film, de korábban csak nem akarózott az illetékeseknek megadni a zöld lámpát a projektre. Ennek kapcsán a nemrég elhunyt Richard Donner már 2018-ban is elmondta, hogy a szkript a kezében van, a főszereplők is benne lennének, a film címe pedig Lethal Finale lenne, és nagyon sötét tónusúra sikeredett a sztori. Azt a forgatókönyvet a negyedik epizódot is jegyző Channing Gibson írta. Egyébként először 2007-ben hallhattunk a projektről, amikor a Warner stúdió teljes kontrollt szerzett a franchise fölött, akkor Joel Silver, a producer kezdett diktálni, és ő Shane Black-et hozta forgatókönyvírónak, aki rendezte is volna a filmet, de Gibson csak Donner részvétele mellett írt volna alá. Volt időszak, amikor a Warner rebootban is gondolkozott Chris Hemsworth főszereplésével, de Justin Lin végül nem rendezhette meg vele Will Beall szkriptjét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Szerintem ennek a megértése nem származásfüggő. hanem intelligenciafüggő. Nekem legalábbis nem okozott gondot megérteni a mondatot, vagy hogy mit akartak írni csak azért, mert eggyel(?) több betű (vagy eggyel kevesebb szó) van benne. De aláírom, sokaknak biztos, hogy gondot okoz.
  • Kriti83 #1
    "Mel Gibson továbbra is megrendezni az új Halálos fegyvert. " Én is lenni magyar, én is lenni nem érteni... :)