Szekeres Viktor

Másfél perces vérengzés az új Spartacus-sorozatból

Szemmel láthatóan nem sokat fog változni a Spartacus előzménye a fő sorozathoz képest, a látvány mindenesetre hasonló lesz a másfél perces előzetes alapján. Remélhetőleg a történettel sem lesz probléma.

Végre teljes előzetes is érkezett a januárban startoló Spartacus: Gods of The Arena című előzménysorozathoz, melyből kiderül, hogy jó pár, a Spartacus: Vér és Homokból ismert szereplő vissza fog térni, s hozzájuk új arcok is csatlakoznak. A legismertebb közülük talán a Dexter című krimisorozatban Lilát alakító Jaime Murray, de a Gannicus bőrébe bújó Dustin Clare-t is sokan láthatták itthon a McLeod lányai című ausztrál szériában.


A ludusról szóló Spartacus: Gods of Arenában az első hírek szerint pár epizódra a Spartacust alakító Andy Whitfield is fel fog tűnni, bár ezek a hírek akkor láttak napvilágot, amikor még nem lehetett tudni, hogy a színész betegsége miatt mégsem tudja folytatni a sorozatot. A fő sorozat, a Spartacus: Blood and Sand új főszereplővel a készítők reményei szerint még 2011-ben folytatódhat a 2. évaddal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Justil #9
    aham, na én arra gondoltam amit Bippo írt, miszerint EBBEN a sorozatban, amiről a cikk ír nem fogják mással eljátszatni, mivel nem is szerepel benne a karakter. azt vágom, hogy komplikációk merültek fel a rákjával, sajnálom is szegényt, belevaló srác és jó színész...
  • bippo #8
    Andy-t én is sajnálom. Ez nagy ugródeszka volt neki az ismertség felé. Jóképű, jól játszott, jól futott a sorozat is.

    Ja, Crixus poén. Tiszta 80-as évek Metal-zenekar beütés :)
    A szőke srác fura így a McLeod lányai után:) Kicsit olyan Colin Farrel-Jared Leto beütés.
    Batiatus: ne aggódj, van bőven lehetőség. (az, hogy mi lesz a ház sorsa, kb. tök mindegy, annyival arrébb van.) Pl. Hogyan fut a gladiátorsuli, mi okozza a csődközeli helyzetet, Soloniussal való konfliktusok, Ashur lesérülése, stb. Nem kell félteni őket, rengeteg potenciál van benne, sok izgalom vár ránk.

    btw: 6részes lesz, ugye? (ha azt nézem, hogy a B&S csupán 13 részébe mennyi minden belefért, a 6rész is elég sokmindent tartogat számunkra.)
  • koschwarz #7
    sajnálatos, hogy itt egy ilyen adottságú színész, aki tényleg jól is játszott, a siker kapujában, erre egy ilyen betegség legyűri.

    egyébként meg kíváncsi vagyok, hogy maga a sztori mennyi izgalmat és meglepetést tud majd tartogatni (á la eredeti sorozat), mert hiszen egyébként tudjuk, hogy mi a batiatus ház sorsa. crixus meg jó ezzel a barbár hajjal és szakállal :D
  • bippo #6
    Az a legszebb, hogy mindketten másról beszéltek :)
    A Gods of the Arena lesz az előzményszál, (amit pont Andy betegsége miatt iktattak be, és természetesen még nincs benne Spartacus) és majd a Blood and Sand második szezonját kell leforgatniuk más színésszel (Spartacus szerepében), mert Andy nem tud mégsem visszatérni forgatni.
  • beyondReason #5
    Mint ahogy mondtad, nem vagy jártas a témában. Pár hete jelentették be, hogy agresszívebb kezelés kell Andy rákja ellen, komolyabb a baj mint azt korábban említették. Szóval keresik a megfelelő színészt a helyére.
    Amúgy várom nagyon, kár hogy ilyen soká kezdik.
  • Justil #4
    nem vagyok jartas a temaban, de a trailer alapjan nem fogjak massal jatszatni, hanem egy elozmenyszalat mutatnak be.

    amugy egyetertek, en is meg tudnam varni (csak gyogyuljon meg szegeny), ugyanakkor azert nem temetnem ezt sem. Hannah kb. kepes egyedul is elvinni az egeszet sztem...
  • bmw #3
    En ki birnam varni mig helyrejon a srac....
    Nem kellene massal jatszatni...
  • Yutani #2
    Nagyon király! Januárban újra visszatérünk az ókori Rómába! Ave Ceasar!
  • Kelta #1
    Ez lesz a király.....ide vele mielőbb:)