Szekeres Viktor

Heti hetes: eltűnik egy állandó arc, érkezik sok új

Bajor Imre pár hétig biztos nem lesz látható a Heti hetesben, de helyettesítését a készítők állandó arcokkal is könnyedén meg tudják oldani. A producer szerint ennek ellenére mégis megpróbálkoznak pár újonc bevetésével is.

Az Origó értesülései szerint Bajor Imrét pihentetni tervezik a Heti hetes készítői, távozásáért cserébe pedig sok újoncot ismerhet meg a közönség. A hírek szerint sem a produkció, sem a nézők szerint nem volt elég szórakozató az elmúlt hetekben Bajor Imre, így némi regenerálódási időt kap. Ónodi György, producer szerint mindennek magánjellegű és szakmai gondok lehetnek az okai.

A vasárnapi adásban a Gálvölgyi, Hernádi, Hajós, Váncsa, Hajdú, Farkasházy, Jáksó hetes fogja szórakoztatni az RTL Klub nézőit poénjaival, de a producer elmondása szerint bevetésre készen mindig kéznél van a Kern, Váncsa, Kéri trió is. Mellettük várhatóan új arcokat is láthatunk a közéleti és politikai témákkal is foglalkozó produkcióban, többek között Varga Liviust, Vadon Janit, Winkler Róbertet, Dombóvári Istvánt, Kormos Anettet és Rónai Egont.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • taxidriver40 #17
    Szerintem ez az egyik legjobb műsor. Mostanában sajnos nem sikerült mindig leülnöm a televízió elé, amikor vetítették, de amikor tehetem megnézem.
  • maxy182 #16
    Régen nagyon szerettem a heti hetest, de az utóbbi időben már nem nagyon nézem... Egyszerűen undorítónak találom, ahogy politizálnak... Függetlennek kéne lenniük (amennyire ezt egy ilyen műsorban lehet), ehelyett az összes fideszes, jobbikos hírnél elpityergik magukat, bezzeg az mszp az milyen fasza... Ezek miatt a megnyilvánulások miatt utáltam meg a műsort...
  • Narxis #15
    Meg valami van a bokájával is, valami fémdarabot raktak be neki és nem akarja újra megműttetni, pedig azt mondták neki az orvosok, hogy muszáj lenne, azért jár sántítva, de ezt már rég olvastam, lehet azóta megműtötték.

    Amúgy a Heti Hetest régen néztem rendszeresen de már jóideje csak belenézek 2-3 hetente, szerintem akkor lenne újra érdekes ha nem csak kényszerből cserélnének 1-1 embert hanem mondjuk hetente/havonta több közéleti személyiség(színész, sportoló, humorista) megjelenne benne, van annyi "celebünk" 1-1 adás erejéig ki lehetne próbálni őket.
  • FoodLFG #14
    Egyik emberrel sem vagyok kibékülve ebben a műsorban, ezért nem is nézem. Kb ultragyenge mindegyik. Kern kiemelkedően szar, Hajós fárasztó és erőltetett, de a többi is fos. Belterjes kis langyulás az egész, mehetnének a buzifesztiválra együtt.

    Amikor meg jobbikos vagy fideszes hírek kerülnek az asztalra, akkor csak húzzák a szájukat, mai röhejes. :D

    Havast komáznám, de nem ezzel a társasággal, mert ez így csak vergődés. Tóta W. Árpád is nyugodtan jöhetne, vannak jó meglátásai a gyereknek és keményen oda tud baszni, azon lehetne röhögni.

  • winnie #13
    én is olvastam a blikkben. de a bors is írta.
  • Narxis #12
    Depressziós már régóta.
  • pokolfiu #11
    ráadásul messze bajor kapta a legtöbbet (pénz)... 2 milla felett adásonként... havast vissza! :D
  • bladesoft #10
    Lehet hogy titkolják csak de szerintem Bajornak valami komoly betegsége lehet...
  • Seth74 #9
    Én Bajort sosem tartottam jó humoristának, hagyjuk rá ,hogy színész, de nekem az esetlen Kabos-Latabár karaktervonal erőltetése a részéről sosem jött be, a műsorban sosem volt jó, mondhatni szánalmas teljesítményt nyújtott a többiek mellett.
    Gálvölgyi nagyon jó, a showja már régóta ultragyenge, de itt sziporkázik Hajóssal egyetemben, aki nagyon jól rögtönöz szinte minden témában.Stewe is jó, de Hernádival sem vagyok megelégedve, mondhatni ő a női oldal miatt van bent, de nem tudom mikor húztam mosolyra utoljára a számat a reakciói miatt.
  • Kemuri #8
    Régebben pedig Kern levelei szerintem a műsor legjobb részei voltak. Bajor nagyon halvány már rég óta.