17
-
taxidriver40 #17 Szerintem ez az egyik legjobb műsor. Mostanában sajnos nem sikerült mindig leülnöm a televízió elé, amikor vetítették, de amikor tehetem megnézem. -
maxy182 #16 Régen nagyon szerettem a heti hetest, de az utóbbi időben már nem nagyon nézem... Egyszerűen undorítónak találom, ahogy politizálnak... Függetlennek kéne lenniük (amennyire ezt egy ilyen műsorban lehet), ehelyett az összes fideszes, jobbikos hírnél elpityergik magukat, bezzeg az mszp az milyen fasza... Ezek miatt a megnyilvánulások miatt utáltam meg a műsort... -
#15 Meg valami van a bokájával is, valami fémdarabot raktak be neki és nem akarja újra megműttetni, pedig azt mondták neki az orvosok, hogy muszáj lenne, azért jár sántítva, de ezt már rég olvastam, lehet azóta megműtötték.
Amúgy a Heti Hetest régen néztem rendszeresen de már jóideje csak belenézek 2-3 hetente, szerintem akkor lenne újra érdekes ha nem csak kényszerből cserélnének 1-1 embert hanem mondjuk hetente/havonta több közéleti személyiség(színész, sportoló, humorista) megjelenne benne, van annyi "celebünk" 1-1 adás erejéig ki lehetne próbálni őket. -
FoodLFG #14 Egyik emberrel sem vagyok kibékülve ebben a műsorban, ezért nem is nézem. Kb ultragyenge mindegyik. Kern kiemelkedően szar, Hajós fárasztó és erőltetett, de a többi is fos. Belterjes kis langyulás az egész, mehetnének a buzifesztiválra együtt.
Amikor meg jobbikos vagy fideszes hírek kerülnek az asztalra, akkor csak húzzák a szájukat, mai röhejes. :D
Havast komáznám, de nem ezzel a társasággal, mert ez így csak vergődés. Tóta W. Árpád is nyugodtan jöhetne, vannak jó meglátásai a gyereknek és keményen oda tud baszni, azon lehetne röhögni.
-
winnie #13 én is olvastam a blikkben. de a bors is írta. -
#12 Depressziós már régóta. -
pokolfiu #11 ráadásul messze bajor kapta a legtöbbet (pénz)... 2 milla felett adásonként... havast vissza! :D -
bladesoft #10 Lehet hogy titkolják csak de szerintem Bajornak valami komoly betegsége lehet... -
Seth74 #9 Én Bajort sosem tartottam jó humoristának, hagyjuk rá ,hogy színész, de nekem az esetlen Kabos-Latabár karaktervonal erőltetése a részéről sosem jött be, a műsorban sosem volt jó, mondhatni szánalmas teljesítményt nyújtott a többiek mellett.
Gálvölgyi nagyon jó, a showja már régóta ultragyenge, de itt sziporkázik Hajóssal egyetemben, aki nagyon jól rögtönöz szinte minden témában.Stewe is jó, de Hernádival sem vagyok megelégedve, mondhatni ő a női oldal miatt van bent, de nem tudom mikor húztam mosolyra utoljára a számat a reakciói miatt.
-
Kemuri #8 Régebben pedig Kern levelei szerintem a műsor legjobb részei voltak. Bajor nagyon halvány már rég óta. -
caprocorno #7 Ekkora egyetértés régen volt itt:) De én is csak ismételni tudom az előttem írókat. Kern béna, Bajor pedig szerintem nem csak az utóbbi három évben, hanem már az előző évadban is szánalmas volt. Vagy meg sem szólalt, max megpróbált pofákat vágni, vagy ha megszólalt, szinte sajnálta az ember. Nem akarom bántani, mert hogy jövök én ahhoz, de még azt is megkockáztatom, hogy butácska szegény. Valószínű a sok alkohol azért hagyott némi nyomott nyomot rajta:) Bár Váncsát ültetnék a helyére állandóra! -
kalapos01 #6 Írásban sokkal jobb, annyi bőven jó belőle. -
Kozma89 #5 Váncsa Pista hatalmas figura, én őt többször látnám szívesen a műsorban. -
SlayR #4 Könyörgöm a Kernt minek erőltetik? minden az csak nem szórakoztató! -
#3 Teljeesen 1etertek vele. Bajor sajna kicsit "leeresztet", Galvolgyi itt jo, ellenben a Galvolgyi-show-val, ami nagy sz@r evek ota. Hajos allat es tobbiek is jok. Kern meg szar, mafla levelek es sablonos poen probalkozasok, sztem is zero. -
ntom #2 Engem istenigazából nem lepett meg a dolog, az elmúlt 3 hétben tényleg alig volt hozzászólása a dolgokhoz.
A tabu tv-s interjú alapján meg tényleg úgy néz ki, mint akinek napjai vannak már csak hátra. (Bár valszeg nem volt 100%-ig "ébren", amikor ez az interjú készült.)
Azért remélem valami félfizuval támogatják amíg gyengélkedik, alappillére volt a műsornak x éven keresztül. -
#1 Bajor már régóta nem hozza a formáját, egész műsor alatt ha 3-szor megszólalt, már örülhettünk, ráadásul akkor is olyan nehezen szülte meg amit mondani akart, hogy már hallgatni is rossz volt.
Kern szintúgy egy nagy nulla. Neki az a poén, hogy nem tud semmit, nem ért semmihez, és játssza a hülyét. Régebben meg az volt a mániája, hogy menjenek haza. Nemkevést pénzt kap azért a heti pár órás műsorért, igazán kibírhatná. Momentán nagyon nem bírom az arcot.
Gálvölgyi mint mindig humoros, Hajós fergetegesen jó, a többiekkel is minden oksa szerintem.
Ez persze a személyes véleményem, remélem nem sértek meg vele senkit.