Szekeres Viktor

Újabb friss sorozat érkezik hozzánk viharos gyorsasággal

Tavaly a Flash Forward - A jövő emlékeivel bizonyította az AXN, hogy idehaza sem kell sokat várni az aktuális amerikai sikersorozatokra, idén pedig ismét egy gyors bemutatóval állt elő a csatorna.

Még egy hete sincs annak, hogy Amerikában bemutatták a The Defenders című jogi drámát, de máris arról számolhatunk be, hogy pár hét múlva az AXN csatorna is bemutatja itthon a Las Vegas-ban játszódó jogi sorozatot. A The Defenders két kiváló humorral megáldott védőügyvédről szól, akik mindent beleadnak, ha ezt ügyfeleik érdekei megkövetelik. Nick Morelli (James Belushi) és Pete Kaczmarek (Jerry O'Connell) igen sokrétű klientúrával rendelkezik, és mindketten azért küzdenek, hogy egyszer megüssék életük főnyereményét.


A Morelli & Kaczmarek ügyvédi irodánál Nick legjobb képességeinek megfelelően dolgozik védenceiért, függetlenül attól, hogy mekkora ügyről van szó; partnere, Pete pedig egyformán imádja hivatását, a gyors sportkocsikat, az exkluzív ruhákat és persze a gyönyörű nőket. A sikeres ügyvédpáros munkáját ex-táncos társuk, a fiatal ügyvédnő, Lisa Tyler (Jurnee Smollett), illetve lelkes asszisztensük, Zoey (Tanya Fischer) segíti.

A szerdán 12 millió nézővel bemutatkozó szériát novemberben lehet látni az AXN műsorán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kriszwells #1
    Az addig rendben, csak ne tünnének ugyanilyen gyorsasággal is! :)