Szekeres Viktor

Az RTL Klub nagyon elverte a Megasztárt

Az RTL Klub X-Faktorja harmadik alkalommal is megverte a Megasztárt, mely továbbra is csak a múlt heti részsikert tudhatja magáénak, amikor az RTL Klub szombat esti filmje volt az ellenfele.

Az X-Faktor ismét csak nem kegyelmezett a Megasztárnak, melyről így kiderült, hogy csak akkor érdekli a közönséget, ha nem az RTL Klub énekes tehetségkutatójával párhuzamosan sugározzák. Az X-Faktor nem csak a Megasztárt verte meg, de a múlt hét legnézettebb műsora címet is elnyerte a 18-49 éves nézők körében. A kereskedelmi célcsoport 47,9%-a választotta az RTL Klub valóságshow-ját, szemben a TV2-es reality 24,1%-ával.


Az X-Faktor a teljes lakosságra nézve az előző héthez hasonlóan kiemelkedő, kétmillió fölötti nézőszámot produkált, miközben a Megasztár Vígszínházban tartott középdöntői 1,2 millió honfitársunk kísérte figyelemmel. A tehetségkutatókat követően egyébként ismét egymás mellé került a két csatorna, hiszen mind a Nicsak, ki beszél?-t (TV2), mind a Tűzfalat nagyjából 950 ezren követték figyelemmel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FoodLFG #25
    Amikor ilyen "nagyon elverte" címeket olvasok, akkor mindig arra gondolok, hogy az egyik remélhetőleg végleg megpusztult. De csak nem jön össze, az ilyen hírek pedig csak jönnek és jönnek hétről hétre...

    Nekem már az alapvető koncepció nem tetszik ezeknél a műsoroknál. Le is szarom őket.
  • Waterhorse #24
    Igen a srácra gondoltam Somogyvári Tamásnak hívják. California Blue és Hafanana című számokat énekelte.
  • winnie #23
    az miért jó? az azt jelenti, hogy vagy iskolában szenvedsz, vagy hogy nemsokára meg fogsz halni.
  • KAWAszaki #22
    Ó, de jó, hogy NEM én vagyok a "kereskedelmi célcsoport".
  • bippo #21
    Egy 3 mp-es snittben mutatták, hogy kiszórtak egy vak lányt. Lehet, hogy rá gondolsz.
    (Bár én emlékszem egy srácra is, őt tényleg nem mutatták, szerintem ő a 200->70-nél vérzett el.)
  • DjDano #20
    A tv2 maga az amatörizmus, az RTL meg a profizmus, ez így van már vagy 10 éve... Ezeket a kornyikálós műsorokat nem nagyon szeretem, bár néha belenéztem és hihetetlen hogy milyen fazonok képesek kiállni egy ország elé lejáratni magukat...
  • Waterhorse #19
    A tavaszi válogatón szereplő vak énekes pl, hol van? Még műsoroztak is róla a fókuszban. Most meg a legjobb 70-ben sincs benne? Legalább mutatták volna közeliben, ha kiesett a 200-ból, de elképzelni nem tudom ilyen hanggal.
  • WiZZaRD #18
    De jó, hogy egy éve nem nézek tv-t és nem hallgatok rádiót:D.
  • m minnifield #17
    nem kell ehhez a gyártósoron ülni, az egyetemisták közt is rengeteg az...ilyen igényes ember, nem az iskola határozza meg.én is hasonló helyen dolgozom, a diákok néha alig várják, hogy bekapcsolhassák a rádiót, a legújabb beceneves előadó új megagigaslágerét hallgatják napi 3x...
  • Wolfman017 #16
    Légyszi Viktor írj egy cikket minden héten az elkövetkezendő 10 hétben is arról, hogy az X faktor mennyire elveri a megasztárt. Biztos, hogy nem fog változni, és biztos mindenki kíváncsi rá :)