25
  • FoodLFG
    Amikor ilyen "nagyon elverte" címeket olvasok, akkor mindig arra gondolok, hogy az egyik remélhetőleg végleg megpusztult. De csak nem jön össze, az ilyen hírek pedig csak jönnek és jönnek hétről hétre...

Nekem már az alapvető koncepció nem tetszik ezeknél a műsoroknál. Le is szarom őket.
  • Waterhorse
    Igen a srácra gondoltam Somogyvári Tamásnak hívják. California Blue és Hafanana című számokat énekelte.
  • winnie
    az miért jó? az azt jelenti, hogy vagy iskolában szenvedsz, vagy hogy nemsokára meg fogsz halni.
  • KAWAszaki
    Ó, de jó, hogy NEM én vagyok a "kereskedelmi célcsoport".
  • bippo
    Egy 3 mp-es snittben mutatták, hogy kiszórtak egy vak lányt. Lehet, hogy rá gondolsz.
    (Bár én emlékszem egy srácra is, őt tényleg nem mutatták, szerintem ő a 200->70-nél vérzett el.)
  • DjDano
    A tv2 maga az amatörizmus, az RTL meg a profizmus, ez így van már vagy 10 éve... Ezeket a kornyikálós műsorokat nem nagyon szeretem, bár néha belenéztem és hihetetlen hogy milyen fazonok képesek kiállni egy ország elé lejáratni magukat...
  • Waterhorse
    A tavaszi válogatón szereplő vak énekes pl, hol van? Még műsoroztak is róla a fókuszban. Most meg a legjobb 70-ben sincs benne? Legalább mutatták volna közeliben, ha kiesett a 200-ból, de elképzelni nem tudom ilyen hanggal.
  • WiZZaRD
    De jó, hogy egy éve nem nézek tv-t és nem hallgatok rádiót:D.
  • m minnifield
    nem kell ehhez a gyártósoron ülni, az egyetemisták közt is rengeteg az...ilyen igényes ember, nem az iskola határozza meg.én is hasonló helyen dolgozom, a diákok néha alig várják, hogy bekapcsolhassák a rádiót, a legújabb beceneves előadó új megagigaslágerét hallgatják napi 3x...
  • Wolfman017
    Légyszi Viktor írj egy cikket minden héten az elkövetkezendő 10 hétben is arról, hogy az X faktor mennyire elveri a megasztárt. Biztos, hogy nem fog változni, és biztos mindenki kíváncsi rá :)
  • Jude666
    Úgy látom akad itt még valaki aki nem a liberális média rabja :)
  • Bogyi007
    Nem is azt mondanám hogy néztem inkább hallgattam amit az RTl-en adtak le, az igaz hogy az itt kilinkelt videón is szereplő Dzsenifer meglepett 16 éves létére nem is rossz a hangja (sem)
  • z99999
    engem érdekel, mindig jó ilyen dolgokat megtudni már csak a média beállítottságom miatt is. köszönöm viktor, kip áp dö gud vörk.
  • Narxis
    Írd azt a szakdolgozatot, talán mekibe is felvesznek utána.
  • maxy182
    Sokszor megy itt a vita, h mekkora szar ez az egész kereskedelmi média (ezzel egyet értek), és hogy a fórumozók közül senki nem nézi ezeket a műsorokat...

Én két hete kezdtem el dolgozni a diákéveim után és elmondom a tapasztalataimat... (Amúgy ez csak alkalmi munka, mellette szakdolgozatot írok, de ez most lényegtelen).
    Egy gyártósoron ülök, egy csomó nővel, akik végig csacsogják a 8 órás munkaidőt... Itt tudatosult bennem, h hol tart a társadalom... Mert egy középkorú magyar ember nem iszik mást, csak kólát és energiaitalt, rohadt sokan bagóznak, és amilyen zenét hallgatnak.. Időnként az egyik nő benyomott valami förtelmes nyávogást a telefonjáról, természetesen jó hangosan, h mindenki hallja... Mint utólag kiderült, valami Barbie vagy micsoda az előadó, de ez a zene tényleg valami förtelem... És mi az ami a legtöbb beszédtémát szolgáltatja? Természetesen az, hogy nézted hét végén a megasztárt/x-faktort? Ez, meg az az "énekes" hogy tetszett, milyen volt, stb...

Én eddig tényleg nem értettem, hogy miért tart itt a társadalom, ahol tart, és hogy pl a tévében ki nézi ezeket a műsorokat, ki veszi meg azt a sok mérget a boltban (kóla, energiaital, cigi, stb), és ki hallgatja az úgynevezett magyar zenecsatornán szóló szánalmas zenéket... Ebben a két hétben mindenre megkaptam a választ...

Ez a komment nagyképűen hangozhat, de higgyétek el, nem nagyképűségből írtam, én tényleg nagyon ledöbbentem...
  • bippo
    Megnyugtat, hogy nem csak én nem tudtam követni. Akkor nem én vagyok a hülye, hogy nem tudtam felnőni a vágó és a szerkesztő felfogásához.
  • Al Ashrad
    Először is: engem érdekelnek ezek a cikkek, kíváncsian várom, hogy a Megasztár fel tud-e nőni az X-faktorhoz...
    A műsorokat tekintve az X-faktor valóban szórakoztatóbb, a Megasztárban valami hihetetlen módon irritálóak a vágások, a legutóbbi adásban például a 11 éves kislány (Anna, vagy Anett?) 2x is énekelet, míg vannak olyan versenyzők, akik bent vannak az 50-ben és még 1x sem mutatták őket (max a válogatás alatt). Most akkor az első ének alatt a 75-ben énekelt a másodiknál már az 50-ben, vagy neki 2x kellett énekelnie? Gőzöm sincs, és a választási szisztémát sem értem, hogy hogyan döntik el, ki kerüljön a legjobb 50-be.
    A versenyzőket tekintve viszont szerintem eddig a Megasztárban sokkal több tehetséget lehetett látni. Az X-faktorban agyon dícsértek kb 2 énekest, mindkettő az általam annyira nem kedvelt Rock and Roll műfajhoz tartozott. Ott inkább az ordítás volt a nagy, nem a hang szvsz.
  • Rage47
    youtuben fent van a "régi" balázs, onnan is láthattok pár szép történetet:D
  • neoG
    azért ha már így belekezdtél, tolhatsz egy két sztorit
  • TomecK
    Tudom, hogy ez egy kicsit OFF, de ettől a Balázstól azóta felfordul a gyomrom amióta együtt utazott velünk Egyiptomban, (tök véletlen). Ez de szar egy ember istenem, meg süt róla h értelmes. Na mind1 nem szitkozódok többet nem szép dolog.
  • geronemo
    Most ilyen cikkeket kell olvasni x hétig amíg megy ez a két műsor. Ne már!!
  • barcames
    kit érdekel??????????????????????????
  • bippo
    Ha töltelék alatt azt érted, hogy kevesebb a promó, az ajánló, az ismétlődő betétek, akkor igaz. Az X-faktor sokkal töményebb (jó értelemben), több a nézői szempontból hasznos műsoridő.
    Meg pl. a Megasztár középdöntői valami hihetetlen zavarosan vannak megszerkesztve. Már nem bírom követni a szisztémát, melyik bevágás mikor történt. Tisztára ilyen aktívos/fókuszos a vágás.
    Majd a döntőknél újra letisztul remélem.

Ha pedig a töltelék-próbálkozókra gondolsz, az, hogy mennyi a szar/jó énekes aránya, az már csak a vágáson, szerkesztésen múlik.
  • pokolfiu
    hehe... én nem vagyok rajongója egyiknek sem, s bár úgy voltam vele, hoyg mit tudhat jobban az X, mert elvégre ugyanaz a séma... hát sokat. sokkal dinamikusabb a műsor, s mintha nem lenne annyi töltelék közöttük...
  • LeventeV
    mar unom ezeket a cikkeket.