Szekeres Viktor

Csalódást keltő első fotók a Johnny English 2 forgatásáról

Mi is megnézhetjük magunknak, miképp fog festeni Rowan Atkinson a Johnny English második részében, ahol Gillian Anderson lesz a partnernője. A kémkomédia folytatását jövőre mutatják be a mozik.

Angliában hevesen kattognak a lesifotósok fényképezőgépei, hiszen nem csak az X-Men: First Class forgatásáról érkeztek képek, hanem a Johnny English második részének munkálatairól - igaz, meglehetősen eseménytelenek, mindössze a morcos címszereplőt lehet látni rajtuk. A Rowan Atkinson főszereplésével készülő kémkomédia minden bizonnyal jövőre kerül a mozikba. (A többi fényképet itt lehet megnézni.)

Klikk ide! Klikk ide!

A korábban Mr. Beanként világhírűvé vált angol színész mellett az X-akták Scully-jaként ismert Gillian Anderson lesz a Johnny English 2 főszereplője, a forgatókönyvet a Mr. Bean nyaral írója, Hamish McColl készíti, a rendezést pedig a St. Trinian - Nem apácazárda direktora, Oliver Parker vállalta el. A film sikere pedig már előre borítékolható, hiszen a 2003-as előd világszerte 160 millió dollárt kalapozott össze.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JASON13 #16
    Elég balga megállapítás!
  • Mat666 #15
    Johnny English
  • boond #14
    Pedig egyszerű nézd meg a haját :)
    Hiába már ő sem a régi :(
    De a film ettől természetesen még jó lehet :)
  • Johnny Maize #13
    Így már mindjárt más.
  • endrev #12
    "hiszen a 2003-as előd világszerte 160 millió dollárt kalapozott össze."

    Csak hogy rájárjon a rúd szegény Szekeres Viktorra, finoman jelezném, hogy fogalmi zavar van, bár ahogy látom, éjfél körül készült a cikk, szóval nem csodálom. A "kalapozott össze" szófordulatot a büdzsé összegyűjtésére szokták használni, nem pedig a bevételre. A bevételt ugyanis semmilyen értelemben sem összekalapozzák, mivel az egy értékesítési folyamat, nem pedig pénzgyűjtési. A producerek "kalapozzák össze" az anyagi keretet (egy feltételezett viszontáramlásért cserébe), nem a film a bevételeit. A film már ténylegesen és azonnal ad valamit: önmagát, a mozijegy stb. áráért cserébe.
  • Seth74 #11
    Szekeres nem a Blikknél újságíró?Ott szarok.
  • stremix #10
    Ez a 2 kép semmit sem árul el a kész filmről. Majd ha kész lesz akkor minősítsük!
  • edios #9
    nem teljesen értem a cikk és a cím kapcsolatát.

  • Narxis #8
    A Mr. Bean nyaral nekem se tetszett, egyszer nézhető, de azért reménykedem itt sikerül legalább hasonlóan jót hozni mint a Johnny English első része.
  • Narxis #7
    Nem vagy egyedül...