Csalódást keltő első fotók a Johnny English 2 forgatásáról

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég balga megállapítás!
Johnny English <#levele>
Pedig egyszerû nézd meg a haját 😊
Hiába már õ sem a régi 😞
De a film ettõl természetesen még jó lehet 😊
Így már mindjárt más.
"hiszen a 2003-as elõd világszerte 160 millió dollárt kalapozott össze."

Csak hogy rájárjon a rúd szegény Szekeres Viktorra, finoman jelezném, hogy fogalmi zavar van, bár ahogy látom, éjfél körül készült a cikk, szóval nem csodálom. A "kalapozott össze" szófordulatot a büdzsé összegyûjtésére szokták használni, nem pedig a bevételre. A bevételt ugyanis semmilyen értelemben sem összekalapozzák, mivel az egy értékesítési folyamat, nem pedig pénzgyûjtési. A producerek "kalapozzák össze" az anyagi keretet (egy feltételezett viszontáramlásért cserébe), nem a film a bevételeit. A film már ténylegesen és azonnal ad valamit: önmagát, a mozijegy stb. áráért cserébe.
Szekeres nem a Blikknél újságíró?Ott szarok.
Ez a 2 kép semmit sem árul el a kész filmrõl. Majd ha kész lesz akkor minõsítsük!
edios
nem teljesen értem a cikk és a cím kapcsolatát.

<#levele>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Narxis
A Mr. Bean nyaral nekem se tetszett, egyszer nézhetõ, de azért reménykedem itt sikerül legalább hasonlóan jót hozni mint a Johnny English elsõ része.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Nem vagy egyedül...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

"a forgatókönyvet a Mr. Bean nyaral írója, Hamish McColl készíti"
az elsõ mr bean filmmel még valamelyest meg tudtam barátkozni, a másodikból kb 10 percet bírtam. kiváncsi vagyok, sikerül-e ezt is elbaltázni.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Szekeres Viktor rulz... Tipikusan az az "újságíró", akinek ha a nevét meglátom, csak a cikk felét hiszem el. Hiteltelen és pont.

z99999
azért mert csak kettõ van belõle, az is eseménytelen

Pszt.

CptObvious
Rowan Atkinson biztos csalódottan néz, mert mindenki elment mekibe hamburgerezni, õt meg ott hagyták egyedül a forgatási helyszínen.

Mert így többen elolvassák a cikket,mintha csak annyi lenne hogy "elsõ fotók a Johnny English 2 forgatásáról" 😛

Chocho
Miért "keltenek csalódást"? Nem értem.

Gaming is believing.