16
-
JASON13 #16 Elég balga megállapítás! -
Mat666 #15 Johnny English -
boond #14 Pedig egyszerű nézd meg a haját :)
Hiába már ő sem a régi :(
De a film ettől természetesen még jó lehet :) -
Johnny Maize #13 Így már mindjárt más. -
endrev #12 "hiszen a 2003-as előd világszerte 160 millió dollárt kalapozott össze."
Csak hogy rájárjon a rúd szegény Szekeres Viktorra, finoman jelezném, hogy fogalmi zavar van, bár ahogy látom, éjfél körül készült a cikk, szóval nem csodálom. A "kalapozott össze" szófordulatot a büdzsé összegyűjtésére szokták használni, nem pedig a bevételre. A bevételt ugyanis semmilyen értelemben sem összekalapozzák, mivel az egy értékesítési folyamat, nem pedig pénzgyűjtési. A producerek "kalapozzák össze" az anyagi keretet (egy feltételezett viszontáramlásért cserébe), nem a film a bevételeit. A film már ténylegesen és azonnal ad valamit: önmagát, a mozijegy stb. áráért cserébe. -
Seth74 #11 Szekeres nem a Blikknél újságíró?Ott szarok. -
stremix #10 Ez a 2 kép semmit sem árul el a kész filmről. Majd ha kész lesz akkor minősítsük! -
#9 nem teljesen értem a cikk és a cím kapcsolatát.
-
#8 A Mr. Bean nyaral nekem se tetszett, egyszer nézhető, de azért reménykedem itt sikerül legalább hasonlóan jót hozni mint a Johnny English első része. -
#7 Nem vagy egyedül... -
galocza #6 "a forgatókönyvet a Mr. Bean nyaral írója, Hamish McColl készíti"
az első mr bean filmmel még valamelyest meg tudtam barátkozni, a másodikból kb 10 percet bírtam. kiváncsi vagyok, sikerül-e ezt is elbaltázni. -
enzim #5 Szekeres Viktor rulz... Tipikusan az az "újságíró", akinek ha a nevét meglátom, csak a cikk felét hiszem el. Hiteltelen és pont. -
#4 azért mert csak kettő van belőle, az is eseménytelen -
#3 Rowan Atkinson biztos csalódottan néz, mert mindenki elment mekibe hamburgerezni, őt meg ott hagyták egyedül a forgatási helyszínen. -
pauly #2 Mert így többen elolvassák a cikket,mintha csak annyi lenne hogy "első fotók a Johnny English 2 forgatásáról" :P -
#1 Miért "keltenek csalódást"? Nem értem.