Szekeres Viktor

A Megasztár nagyon megverte az RTL Klubot

A TV2 dupla Megasztáros stratégiája látványosan bevált, s az énekes valóságshow szombati második adása esélyt sem adott az RTL Klubnak, az X-Faktor nézői közül sokan kapcsoltak át az "ősellenségre".

A TV2 a Megasztár előző heti veresége után úgy döntött, hogy stratégiát vált, s miután az X-Faktor 2. adása ellen lemegy az éppen aktuális Megasztár-epizód, egy újabb részt kínálnak a közönségnek. Ez, az este 9 órától indult epizód már nem a válogatásokat, hanem a legjobbak közé jutottak középdöntőjét mutatta be, s könnyedén győzedelmeskedett az RTL Klub ellen.

Számok nyelvére lefordítva az AGB adatai szerint a dupla Megasztár második részét 1,81 millióan követték figyelemmel a TV2-n, miközben az RTL a Féktelenül című akciófilmet adta 968 ezer néző szeme láttára. A közönségarányokat figyelembe véve a kereskedelmi korosztályban, a 18-49 évesek között még nagyobb volt a differencia, hiszen a tévéző "fiatalok" 44,5%-a döntött a TV2 mellett 21:00 és 22:30 között, míg az RTL-t csak 27,2%-uk választotta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #17
    Azért, mert forgalmat csinál. Tökéletes alany.
    (Meg amúgyis. Úgy ismered ezt az országot, ahol azokat mondatják le, akit sokat szidnak??? )
  • l300d #16
    en nem ertem ezt a szekeres gyereket. mert nem rugjak mar ki? keves embert szidtak meg ennyit mint viktort:) Viktro monnyá le:)
  • hitman08 #15
    Miféle értelemmel nem bíró lény kaparja össze ezeket a semmitmondó, cikknek aligha nevezhető förmedvényeket?!? Ja, hát persze, hogy Szekeres úr! Csoda, hogy újabban ismét látni a nevét írásai mellett...
  • tommygear #14
    szerintem ez a szekeres vassgabi álnéven vagy én nemtom
  • Narxis #13
    Csak utánad maki.
  • tommygear #12
    viktor......... :DDDDDDDDDDDD
  • kalapos01 #11
    Szerintem az a poén, hogy még fontoskodva be is jelenti. Ahelyett, hogy eltűnne, még hirdeti is, hogy ő elmegy. :)
  • WinG #10
    szerintem vicces, ennyi. nem kell annyira komolynak lenni, meg világvégét belelátni, hogy jaj, milyen címek vannak az RSS-olvasóban, jaj, ez borzalmas, Viktor, jaj, nem olvasok több sg-t október 1-től (mé' nem holnaptól?). kövessetek el rituális öngyilkosságot, mindenkinek jobb lesz.
  • Real Ebola #9
    De rákattintasz, és neki ez számít... de sokan baszopják a mai napig! :) Én is kattintok, de már olyan szinten nyomja, hogy ha nem változik a stílusa, október 1-től nem olvasok sg.hu-t... :(
  • Mcsiv #8
    mondanám hogy meglep, de nem. Drága Viktorunk megint nagyot alkotott!
    Köszönet érte, elég hangosan felröhögtem mikor megláttam a két címet, de remélem megbocsájtasz a kijelentésért, nem kéne elbarmolni az sg-t a szánalmas cikkcímekkel. A tartalom általában normális, de ezt a szenzációhajkurászós szarcímekkel dobálózást igazán befejezhetnéd