17
-
bippo #17 Azért, mert forgalmat csinál. Tökéletes alany.
(Meg amúgyis. Úgy ismered ezt az országot, ahol azokat mondatják le, akit sokat szidnak??? ) -
l300d #16 en nem ertem ezt a szekeres gyereket. mert nem rugjak mar ki? keves embert szidtak meg ennyit mint viktort:) Viktro monnyá le:) -
hitman08 #15 Miféle értelemmel nem bíró lény kaparja össze ezeket a semmitmondó, cikknek aligha nevezhető förmedvényeket?!? Ja, hát persze, hogy Szekeres úr! Csoda, hogy újabban ismét látni a nevét írásai mellett... -
#14 szerintem ez a szekeres vassgabi álnéven vagy én nemtom -
#13 Csak utánad maki. -
#12 viktor......... :DDDDDDDDDDDD -
kalapos01 #11 Szerintem az a poén, hogy még fontoskodva be is jelenti. Ahelyett, hogy eltűnne, még hirdeti is, hogy ő elmegy. :) -
WinG #10 szerintem vicces, ennyi. nem kell annyira komolynak lenni, meg világvégét belelátni, hogy jaj, milyen címek vannak az RSS-olvasóban, jaj, ez borzalmas, Viktor, jaj, nem olvasok több sg-t október 1-től (mé' nem holnaptól?). kövessetek el rituális öngyilkosságot, mindenkinek jobb lesz. -
Real Ebola #9 De rákattintasz, és neki ez számít... de sokan baszopják a mai napig! :) Én is kattintok, de már olyan szinten nyomja, hogy ha nem változik a stílusa, október 1-től nem olvasok sg.hu-t... :( -
Mcsiv #8 mondanám hogy meglep, de nem. Drága Viktorunk megint nagyot alkotott!
Köszönet érte, elég hangosan felröhögtem mikor megláttam a két címet, de remélem megbocsájtasz a kijelentésért, nem kéne elbarmolni az sg-t a szánalmas cikkcímekkel. A tartalom általában normális, de ezt a szenzációhajkurászós szarcímekkel dobálózást igazán befejezhetnéd -
Vanek úr #7 És a cikkek szerzője is ugyanaz. :)
(Tükörkomment ez is. :D ) -
Wolfman017 #6 Hogy te mekkora egy rohadt számító csicska vagy szekeres.... -
Ragnar360 #5 csiccccscska szekeres viki már megint... -
Pycur #4 Aki a filmet választotta AZ választott jól. Én JÓL választottam. :D
A 2 cikk egymás alatt amúgy télleg nagyon viccesre sikeredett.
De ez legalább azt okozza hogy megnézzük miként lehet 2 egymásnak ellentétes című cikket írni 6 perc eltelte alatt :D -
ata4100 #3 Megtévesztő a cikk, mivel szó sincs arról, hogy az X-faktor kikapott volna... A Megasztár egy filmet győzött le.. amúgy sincs semmi haszna ezeknek.. 10000 emberből továbbra se lehet leszűrni a nézettséget , főleg ha ők tudják h őket mérik akkor már torzul is az eredmény.. -
Eriongtk #2 -
Eriongtk #1 Egy cikkel lejjebb másról írnak :D