Szekeres Viktor

Jessica Alba benne lesz Robert Rodriguez kémfilmjében

Jessica Alba lesz a főszereplője a Kémkölykök rebootjának, vagyis a sorozat negyedik részének. A címszereplőt a színésznő filmbéli gyerekei lesznek, akiknek meg kell akadályozniuk, hogy megállítsák az időt.

Jessica Alba immáron harmadjára fog Robert Rodriguez filmjében szerepelni, ezúttal a Kémkölykök negyedik részében, a Spy Kids 4: All the Time in the World-ben bukkanhat fel. Alba annak idején a Sin City-ben játszott és a szeptemberben bemutatandó Machetében is fontos szerepet kapott.

A Heat Vision értesülései szerint az új Kémkölykök egyféle rebootként fog funkcionálni, melyben Alba egy nyugalmazott kémet fog alakítani, akit reaktiválnak. A karakter egyébként civilben szülő, egy csecsemő és két kisgyerek édesanyja. Utóbbiak lesznek az új kémkölykök, hiszen a szerepükből "kiöregedett" Alexa Vega és Daryl Sabara már nem fog főszereplőként visszatérni a filmbe, mint ahogy a szüleiket alakító Antonio Banderas és Carla Gugino is maximum csak egy-egy cameo erejéig bukkanhat fel.

A 3D-ben készítendő Kémkölykök negyedik részének forgatása szeptemberben kezdődik, és ezúttal egy olyan főgonosszal veszik fel a kémek a harcot, akinek az a terve, hogy megállítja az időt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #2
    Rodrigezt neeeeee....
    Csinaljon mar mast ez a fa......
  • bladesoft #1
    Alexa Vega belé olyan szerelmes voltam :D
    És imádtam amikor énekelt. :D