Szekeres Viktor

Jessica Alba az Apádra ütök 3-ban

Az Apádra ütök sorozatra sok mindent lehetne mondani, csak azt nem, hogy nem nagy sikerű. Minőségileg hiába van szó ugyanis erősen közepes filmekről, a közönség imádta Ben Stiller és Robert DeNiro komédiázását és szinte biztosra vehető, hogy a harmadik rész is robbantani fog a jegypénztáraknál.

A siker fokát remekül mutatja, hogy míg az Apádra ütök (Meet The Parents) 55 millió dollárból 166 milliót hozott Amerikában és 164 milliót a világ többi országában, addig a folytatás, a Vejedre ütök (Meet The Fockers) már 80 millióból készült és 279+237 millió dollárt termelt, vagyis a folytatás sikere túlszárnyalta az eredeti filmét, ami mindenképp figyelemre méltó.

2000 és 2004 után 2010-ben érkezik az új rész, mely jelenleg a Little Fockers munkacímre hallgat, s a Risky Biz Blog hírei szerint ezúttal többek között Jessica Alba lesz az a nagy név, aki az eddig már megismert színészekhez (Stiller, DeNiro, Dustin Hoffman, Barbra Streisand, Teri Polo, Blythe Danner) csatlakozhat. Alba szerepe szerint egy gyógyszergyár képviselője lesz, akinek megjelenése be fogja vadítani a férfi szereplők zömét. A forgatás még az idén elkezdődik, a premier pedig július 30-ra várható Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #8
    Hú, erről lemaradtam. Utolsó film, amiben láttam, nagyon piszkafa volt. (ahogy nézem, az tényleg még a terhessége előtt volt, de már egy éve szült.)
  • unisol1 #7
    Hát ja, méghogy a szereplők, de a nézők zömét is beindítja...! Amúgy hiába lett sikeresebb (=$$$)a 2., az első azért mégis jobb (de hát persze általános dolog, 2-3 kivétel van...) Amúgy nagyon várós, mégha csökken is a színvonal (na azé' nehogymá'!).
  • Novell #6
    Tényleg, most már beugrott... Hát majd meglátjuk hogy sikerül neki. :)
  • kalapos01 #5
    Most próbál fogyni. A terhessége alatt igencsak megnőtt.
  • Novell #4
    Hát én az utóbbi időkben nem követtem nyomon, milyen lett Jessica Alba, de a filmmel kapcsolatban remélem, hogy ez is szórakoztató lesz, csakúgy mint az első és a második rész, és nem csak Jessica Alba "bájai" miatt talál nézőkre.
  • bippo #3
    Igen, 1-2 kilót felkaphatna magára, mert gyönyörűből átment műnőbe.
  • Al Ashrad #2
    Én is beindulnék rá az tuti. :P Bár mostanság kicsit olyan mű nő érzését kelti, remélem kikupálják a filmre. Nekem még a Dark Angeles időszakából tetszik.
  • marsupilami #1
    Siráj! Már alig várom.