SG.hu

Cápák és búvárok

Jessica Alba a Fantasztikus négyes-ben tudóst játszik, aki egy űrbaleset során különleges képességekre tesz szert. Következő filmjében új elemet próbál ki – csak a veszély marad a régi.

A tenger vadjai (Into the Blue, hazai bemutató: december) című thriller a Bahamákon játszódik, nagyrészt víz alatt: néhány kincskereső búvár rátalál élete nagy fogására – és bármi áron igyekszik megszerezni. Alba kiváló úszó és gyakorlott búvár – a nagy áttörés előtt egy delfines gyereksorozatban, a Flipper-ben játszott főszerepet -, de ezúttal ő sem érezte jól magát a vízben.



A forgatás alatt halakat szórtak körénk a vízbe, és ha egy cápa kiszagolta, oda is jött: jó néhány jelenetben látszanak is. Borzasztó érzés volt, a nagymamám minden reggel imádkozott értem. Voltak körülöttünk állatidomárok meg szigonyosok, de nem maradhattak a közvetlen közelünkben, hiszen forgott a kamera. Én meg egy szál bikiniben úszkáltam a cápák között. Hiába vagyok jó úszó, a cápát az nem érdekli. Képesek összetéveszteni az embert a hallal, és hamm!"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!