Szekeres Viktor

Büntetett a TV2

Ahogy várható volt, a Megasztár 5 őszi (nyárvégi) startjának nem volt ellenfele a TV2-n, a csatorna valóságshow-ja leiskolázta az RTL-es Oviaput. E héten azonban már komoly ellenfelet kap a reality.

Megdöntötte a harmadik májusi casting adás közönségarány-rekordját (41,4 % SHR) az augusztus 21-i Megasztár válogatás. A TV2 tehetségkutatójára szombaton az éppen tévézők 44,6%-a volt kíváncsi, s a műsor vezeti a kereskedelmi célcsoport heti toplistáját. A nyaralási főszezon és a kiváló idő ellenére teljes lakosságban 1,475 millió néző (38,1% SHR) követte a tehetségek és a kevésbé tehetséges egyéniségek produkcióit, ez a 33. héten szintén a dobogó legfelső fokát jelentette.

A TV2 esti filmválasztásaival is elégedett lehet, hiszen szombaton a Karate kölyök (25,2% SHR) első epizódja nyert az RTL Klub Vegas Baby című filmje ellenében (22% SHR), vasárnap pedig Adam Sandler filmje, az Apafej (30,1% SHR) győzte le a Baljós árnyakat (29,3% SHR). Az ünnepi filmkínálat szorosabb eredményt hozott a kereskedelmi televíziók versenyében: augusztus 20-án teljes lakosságban magasan nyert, 18-49-ben pedig mindössze 2500 nézővel kevesebbet hozott a Made in Hungária (22,2% SHR), mint az RTL 101 kiskutyája (23,9% SHR).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #23
    Fogd fel úgy, hogy minden harmadik emberből csak 1 nézett tévét, a másik kettő mást csinált. (mondjuk olyat, ami a Te értékrendednek is elfogadható.)
  • winnie #22
    huhh, nem akarlak megbántani, de hihetetlen nagy tévhitben élsz:) meg is hagylak benne.
  • dyra #21
    "A nyaralási főszezon és a kiváló idő ellenére teljes lakosságban 1,475 millió néző (38,1% SHR) követte a tehetségek és a kevésbé tehetséges egyéniségek produkcióit"

    Akkor KB 3,5 millió ember nézett TV -t abban az időbe ne hülyéskedjünk már ennyien nem néznek TV -t Magyarországon. 10 millió emberből akkor 3,5 nem volt más dolga mint TV nézni. Miközben csinálhat millió egy más dolgot. Erre mondom, hogy ez képtelenség.
  • bippo #20
    Na tessék, meg is jött a Büntetett az RTL-Klub cikk is :) ahogy vártad.
  • dyra #19
    ja manapság már a mikrohullámú sütővel is elérhető a net, lehet nálad még a sötét középkor van de mifelénk nem ritka a családonként kettő ne adj isten 3 gép. Sőt azt nem tudom tudtad é, hogy a konzolokkal is lehet netezni. A mobilokról már nem is szólva.

    "hogy megy ez?"
  • winnie #18
    ja, mert internete sokkal több embernek van és a családok általában esténként összeülnek, hogy együtt internetezzenek. hogy megy ez? mindenki a saját gépe elé, vagy ugyanazon masinához ülnek?
  • dyra #17
    én ezeket a nézettségi adatokat teljes képtelenségnek tartom. Kizárt ,hogy az internet korában ennyien nézzenek TV -t.
  • Csakezmaradt #16
    Nem tetszik, ne nézzed...
  • Csakezmaradt #15
    Nem egészen! Az RTL Klub reklámozta az X Traktort, a TV2 a Megaszart, amint az RTL Klub pontos dátumot mondott, a TV2 hirtelen észbe kapott, és egy héttel korábban kezdte a Megaszart. Milyen érdekes, hogy a [Delusza Dzsoni] feleséget keres, hirtelen lett egy Édes négyes nevű szar...

    A TV2, mint a neve is mutatja, egy második számú TV, az RTL Klubbé, amit azon láttunk, a TV2-n is fogunk, csak más címmel, de a lényeg ugyanaz. Barátok Közt->Jóban Rosszban, Vacsoracsata->Hal a tortán... Csak másolnak...
  • Csakezmaradt #14
    Csak 1.000 háztartás...