23
  • bippo
    Fogd fel úgy, hogy minden harmadik emberből csak 1 nézett tévét, a másik kettő mást csinált. (mondjuk olyat, ami a Te értékrendednek is elfogadható.)
  • winnie
    huhh, nem akarlak megbántani, de hihetetlen nagy tévhitben élsz:) meg is hagylak benne.
  • dyra
    "A nyaralási főszezon és a kiváló idő ellenére teljes lakosságban 1,475 millió néző (38,1% SHR) követte a tehetségek és a kevésbé tehetséges egyéniségek produkcióit"

Akkor KB 3,5 millió ember nézett TV -t abban az időbe ne hülyéskedjünk már ennyien nem néznek TV -t Magyarországon. 10 millió emberből akkor 3,5 nem volt más dolga mint TV nézni. Miközben csinálhat millió egy más dolgot. Erre mondom, hogy ez képtelenség.
  • bippo
    Na tessék, meg is jött a Büntetett az RTL-Klub cikk is :) ahogy vártad.
  • dyra
    ja manapság már a mikrohullámú sütővel is elérhető a net, lehet nálad még a sötét középkor van de mifelénk nem ritka a családonként kettő ne adj isten 3 gép. Sőt azt nem tudom tudtad é, hogy a konzolokkal is lehet netezni. A mobilokról már nem is szólva.

"hogy megy ez?"
  • winnie
    ja, mert internete sokkal több embernek van és a családok általában esténként összeülnek, hogy együtt internetezzenek. hogy megy ez? mindenki a saját gépe elé, vagy ugyanazon masinához ülnek?
  • dyra
    én ezeket a nézettségi adatokat teljes képtelenségnek tartom. Kizárt ,hogy az internet korában ennyien nézzenek TV -t.
  • Csakezmaradt
    Nem tetszik, ne nézzed...
  • Csakezmaradt
    Nem egészen! Az RTL Klub reklámozta az X Traktort, a TV2 a Megaszart, amint az RTL Klub pontos dátumot mondott, a TV2 hirtelen észbe kapott, és egy héttel korábban kezdte a Megaszart. Milyen érdekes, hogy a [Delusza Dzsoni] feleséget keres, hirtelen lett egy Édes négyes nevű szar...

A TV2, mint a neve is mutatja, egy második számú TV, az RTL Klubbé, amit azon láttunk, a TV2-n is fogunk, csak más címmel, de a lényeg ugyanaz. Barátok Közt->Jóban Rosszban, Vacsoracsata->Hal a tortán... Csak másolnak...
  • Csakezmaradt
    Csak 1.000 háztartás...
  • tomiqa
    Magyarországon ha jól tudom több mint 80000 háztartásban vannak felérő eszközök
  • Georgio68
    Csaó!
    Teljesen igazad! Egy rakás sz@r mind a kettő!
    A jövő hét hétfőn milyen fő cím lesz ( hétvégén X-Factor RTL-en )???
    Az RTL Klub visszavág????
  • barcames
    MINDKÉT ADÓT BETILTANÁM
  • bippo
    Megragadtad a lényeget :)
    Nem írtam oda külön, de én sem kekeckedésnek szántam.
  • Nebojsa
    Ja tényleg, rövid úúúúúúú......
  • bippo
    Igazad van, tényleg az Oviapu volt most szombaton az rtl-en.
    Bár az Ovizsaru (rövid u) is nemrég volt, csak az asszem pont a tv2-n.
  • Nebojsa
    Nem akarok kekeckedni, de biztos, hogy az Ovizsarút és nem az Oviaput nem nézték?
    Egyébként is tökmindegy, Rúzsa Magdit nem lehet überelni !
  • MrSpock
    Azt hittem már valakit lecsuktak a cikk neve alapján.:-) De így legalább ráklikkeltem,hogy végre valami érdekes hír.De aztán csalódnom kellett,főleg hogy megnéztem ki a szerző,és így minden a helyére került:-)
  • kalapos01
    Félmilliós eltérés. Na és? Nem mindegy, hogy 1,5 vagy 2 millióan nézték?
  • Etinger
    Nagy az Isten állatkertje, szóval hidd el, mind2 műsort elég sok barom nézte. A Megasztárt pl én is egy jó 10 percig, aztán elkapcsoltam, valahogy már nem is vicces... pedig azért voltak jó pillanatai anno.
  • bippo
    NENENENENEEEE! Ne kezdjük el megint. Miért kell minden tv-nézettséggel kapcsolatos hírnél ezek görcsölni?

Amúgy biztos tényleg teljesen hihetetlen, hogy egy felfuttatot franchise-beli újraindulást, amiben lehet jókat röhögni a próbálkozókon, többen nézték, mint a 100x levetített (mellesleg nekem tetsző) Ovizsarut. Egyszerűen hihhetetlen.
  • ata4100
    Elég téves az is amúgy, hogy éppen hányan néznek tévét, NEM HISZEM EL, hogy képesek lennének 10.000 háztartásból megfelelő arányt mondani.. Simán lehet akár félmilliós eltér is, a valós és e között.. az pedig már bőven sok.. Szinte senki nem nézi az rtl-t meg tvt2-t környezetembe, natgeo, sport műsorok mennek főleg... nagyon bűzlik ez nekem.. aki többet fizet, nagyobb közönség arányt vihet..
  • AZTA
    Engem meg se kérdeztek hogy néztem-e, akkor vajon hova soroltak?:D