Szekeres Viktor

Shia LaBeouf visszatér az Indiana Jones 5-re

Shia LaBeouf elmondása szerint jelenleg is készül az Indiana Jones ötödik részének forgatókönyve, melyben az ő karaktere, Mutt is szerepelni fog. A nagy kérdés, hogy 2012-re vagy 2013-ra készülhet el a film.

A ShowbizSpy értesülései szerint Shia LaBeouf vissza fog térni az egyelőre tervezés alatt lévő új Indiana Jones-mozifilmbe. A hírek szerint ugyanis a fiatal színész azt mondta, hogy az ötödik epizód sztoriját maga Steven Spielberg vázolta neki, tehát karaktere, Mutt is szerepelni fog benne. "Jelenleg is írják a forgatókönyvet. A sztori első blikkre elég őrült, de egyben nagyon állat is." - mondta a színész.

Azt nem tudni, hogy az írási folyamat meddig fog eltartani, s hivatalosan még nem is adtak zöld utat az új Indy-projektnek, de valószínűtlen, hogy egy újabb Spielberg-Lucas kollaboráció ne kapná meg az elkészítéshez szükséges stúdiótámogatást, és a szükséges költségvetési keretet. Az előző Indiana Jones-filmet, az Indiana Jones és a kristálykoponya királyságát 2008-ban mutatták be, s bár szörnyű kritikákat kapott, világszerte 786 millió dollárt termelt, vagyis magasan a legsikeresebb epizód lett a széria történetében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pauly #26
    Ha jól tudom,akkor eredetileg Tom Sellecket akarták a szerepre.Vagy legalábbis ő is a lehetségesek között volt.Van is egy rész a magnumba amikor beöltözik olyan ruhába mint indy,meg ostorral hadonászik mindig benne
  • winnie #25
    biztos, hogy nem. nyilván a lentit a "tisztelet a kivételnek" figyelembe vételével kell érteni. van, aki fiatalon is rajong, más öregemberezik.
  • keridenes #24
    Ebben én nem vagyok biztos. Én csak 15 vagyok, és hatalmas Indy-fan, nem röhögtem a 4-en, a 3-at sokat láttam kiskoromban, és nem én vagyok az egyetlen ilyen.
  • winnie #23
    " A rajongók nem egy új Fiatalúrt akarnak látni, hanem akit gyerekkorukban a tv-ben/videón láttak."

    szerinted nem nőtt fel azóta pár generáció, akik már nem látták gyerekkorukban fordot az indy-ben? ők azok, akik megnézték az indy 4-et és röhögtek, hogy egy jó karban lévő hatvanas mit keres a filmben, amikor ott van shia labeouf. a rajongók ma már 30 fölé kerülnek, nem ők a célcsoport.
  • b3nnyr4y #22
    Az Indy-széria a valaha készült legjobb kalandfilmsorozat. Hangulatában veri az összes mostani kalandfilmet. Harrison Ford nélkül meg felesleges ezt a szériát folytatni. A rajongók nem egy új Fiatalúrt akarnak látni, hanem akit gyerekkorukban a tv-ben/videón láttak.
  • shenmuedc #21
    Hát ez a fasziban én semmi Fordosat nem vélek felfedezni.
  • xido #20
    Én meg évekkel ezelőtt lepődtem meg nagyon egy eléggé ismeretlen színészen..a Drágám a kölykök összementekből készült tévésorozat,abban vette át Rick Moranis szerepét..és ott dobtam egy hátast,mennyi Harrison Fordos vonása volt..
    Nem linkelek képet,keressetek rá gugliban,mert van ami nem igazán..van ami meg döbbenet..Peter Scolari a neve...egyet mégis engedjetek meg..

    Peter Scolari
  • m minnifield #19
    quaid hasonlít, de 58 éves, ennyi idősen ne legyen új indy. akkor már nathan fillion?
  • m minnifield #18
    angol akcentus??? az milyen??? angol nyelvben angol akcentus? amerikai, az igen, de angol???
  • Chocho #17
    Szerintem is erről volt szó. Az SP nem filmeket, hanem társadalmat kritizál.