Szekeres Viktor

Jövőre biztosan véget ér a leglazább tévésorozat

Ezúttal nem a nézettsége miatt fejeződik be egy sorozat- Hiába nézik ugyanis hétről-hétre két és félmillóan a Törtetőket, jövőre befejeződik, ugyanis a készítő szerint így kívánja meg a sorozat és a karakterek története.

Az HBO képviselői szombaton, a legelismertebb tévékritikusok körében tartott sajtótájékoztató keretében jelentették be, hogy jövőre be fog fejeződni a Törtetők (Entourage) című sorozat. A 2004-ben indult szériának idén a hetedik évadja került a képernyőre, s a szezonzáró 10., összességében a 88. epizódot követően egy hat részes miniévaddal, valamint egy mozifilmmel kívánják lezárni sorozatukat a készítők.


Doug Ellin, a Mark Wahlberg élete és szakmai tapasztalatai alapján készített sorozat kitalálója elmondta, hogy szeretne akkor véget vetni a Törtetőknek, amikor azt a mesélt történet megkívánja. Szerinte a sorozat főhősei, Vince, Drama, Turtle és E, nagyjából az idei finálé után féltucatnyi epizóddal érnek el arra a pontra, ahol jó és logikus lezárást lehet keríteni történetüknek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #7
    Így volt tökéletes.
  • ldavid #6
    az utolsó jelenete volt a legj
  • winnie #5
    "Az HBO-nál fejeztek be sorozatot túl nagy büdzsé miatt (Carnivale, Deadwood, Rome)"

    ezeket nem a nagy büdzsé, hanem az alacsony nézettség miatt fejezték be. mármint elsődlegesen.

    "Valahogy így tettek az X-Aktákkal, láttuk mi az eredménye. "

    ez nem így történt. inkább interjúkra hagyatkozz, mintsem urbánus legendákra.
  • Kemuri #4
    Valahogy így tettek az X-Aktákkal, láttuk mi az eredménye. A FOX annyira eröltette, hogy még-még-még, annak ellenére, hogy Chris Carter az 5. után be akarta fejezni, hogy sikerült produkálni 3 igen szar szezont a végére.
    Az HBO-nál fejeztek be sorozatot túl nagy büdzsé miatt (Carnivale, Deadwood, Rome) meg mert a creator úgy érezte ennyi volt benne (Sopranos, SFU).
  • bippo #3
    Pedig van ilyen. Nézd meg mondjuk a Maffiózókat. Tök sokan nézték, mégis 'be kellett fejezni', mai napig jó emlékkel tekintünk vissza a sorozatra. Jobb, mintha addig nyúzták volna, míg kifullad, és elpártolnak tőle a nézők. Így kerek egész.
  • AZTA #2
    Na ez hülyeség, ha egy sorozat sikeres és a megrendelőnek is kell még, akkor nehogy már azért ne folytassák mert a "karakter így kívánja" meg. Simán tudnának még írni belőle 10 évadot nem azon múlik.
  • Szolnokboy1 #1
    még 100+ részt lazán elnéznék belőle. elképesztően feelgood sorozat, hatalmas karakterekkel és írással. kár, hogy vége. :(