Szekeres Viktor

Újabb neves színészek kezdenek tévézni

Dustin Hoffman után Diane Keaton és Ellen Page is talált magának HBO-sorozatot, illetve sorozattervet. Mindet pedig azt jelzi, hogy a televíziós szériák világa egyre inkább kezd felértékelődni Hollywood szemében.

Nemrég még arról számolhattunk be, hogy Martin Scorsese rendezi az HBO új sorozatának, a Boardwalk Empire-nek a pilotját, majd pedig Dustin Hoffman csatlakozott a csatorna Luck című sorozatának szereplőgárdájába. A legújabb hírek szerint az HBO újabb sorozatterve, a Tilda, olyan színészeket szerzett meg magának, mint az Oscar-díjas Diane Keaton, illetve a nemrég Oscarra jelölt Ellen Page. Mellettük Jason Patrick, Sanaa Lathan, Wes Bentley, David Harbour és Leland Orser fog szerepelni a sorozatban - már, ha tényleg készül a piloton túl folytatás.


A Tilda az HBO tervei szerint egy 30 perces komédia lenne, hasonló formátumú, mint a Törtetők vagy a Hung - Neki áll a zászló. A sorozat története egy nagy hatalommal bíró netes újságírónőről, bloggerről szólna, aki nem ismer sem istent, sem embert. A pilotot az a Bill Condon rendezi, aki olyan filmekkel szerzett elismertséget, mint a Dreamgirls-szel, a Kinsey - Mindenki másképp csinálja és a Gods and Monsters, azonban napokban "mindössze" az Alkonyat 4. és 5. részét készíti elő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kemuri #2
    És még James Gandolfini is jön a Taxi 0-22 című sitcom-al, producerként és lehet hogy főszereplőként is. Eddig is imádtam az HBO-s sorozatokat és ezután is fogom. Most is csak két sorozatot néztek: True Blood, Big Love.
  • Wittgen #1
    ...Ellen Page...nyami...jöhet...