Szekeres Viktor

Szinte biztos, hogy lesz Cloverfield 2

Matt Reeves, a Cloverfield rendezője biztos abban, hogy lesz második része a népszerű szörnyfilmnek. Egyedül az a kérdés, hogy erre mikor kerülhet sor, mikor tudja magát egyszerre szabaddá tenni a rendező és a producer.

Az MTV pár napja interjút készített Matt Reeves-szel, a Cloverfield rendezőjével, akinek új filmjét, az Engedj be amerikai feldolgozását, a Let Me In-t október elsején mutatják be Amerikában. Az apropó a 2008-as szörnyfilm folytatása volt. Reeves elmondta, hogy jelenleg ő és J.J. Abrams producer is más dolgokkal foglalkozik, de mindenképp vissza akarnak térni a Cloverfield-univerzumba. "Egyelőre még nem alkalmas az idő a második rész elkészítésére, de a projekt továbbra is prioritás maradt mindkettőnk számára. J.J. egyelőre azonban a Super 8 összerakásán ügyködik, én pedig a Let Me In minél tökéletesebb befejezésén."


A rendező ezután még lelőtte azon pletykákat, miszerint a Super 8-nek valamilyen formában köze lenne a Cloverfieldhez, a két film között semmilyen kapcsolat nem lesz. Azt persze nem tudni, hogy Abrams új projektje is akkorát fog-e durranni, mint a kézikamerás szörnyfilm, mindenesetre a lecke alaposan fel van adva, hiszen a 25 millió dolláros költségvetésből forgatott Cloverfield világszerte 170 millió dollár bevételt hozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yany #19
    Ilyen kamerarángatósdinak ott van még a [Rec]. Na, abban tényleg f*s a kamera, mert érezhetően, durván és öncélúan rángatják a kamerát. Még akkor is, amikor egy helyben áll az ember, pedig még csak nem is spontán felvételről van abban szó sok esetben, hanem egy kifejezetten kamera kezeléséhez értő ember tartja a kamerát... ehhez képest a Cloverfield finoman visszafogott.
  • csimmasz #18
    +1 már már hányingerem let ttőlle,a film kurva jó volt csak szerintem túlságosan is rángatták a kamerát!
  • Justil #17
    Nem azért...
  • bippo #16
    Szerintem pont ezért volt jó, hogy kamerás változatot láttam. Így totál átjött a hangulat.
  • Evil Merodak #15
    Ja. Meg aza abéna kameraman sem bírta vízszintesen tartani a kamérát, mindig mozgott, meg remegett a keze. Pff...
  • Justil #14
    Nemtom, én egy vagyok azok közül akiknek nem tetszett. Pont a hangulat az, ami szvsz hiányzott belőle
  • Zsolt1980 #13
    Bippo, először nem értettem, de mostmár okés, értem-alapvetően!Nem értek ezekhez a dolgokhoz különösebben, de a lényeget értem! :-)
  • winnie #12
    akkor akár ki is törölheted. az imdb-n, mivel userek szerkesztik, rengeteg a fals adat.
  • bippo #11
    Gyakorlatilag igen, de pont ezért írtam, hogy 'már csak a koncepció miatt is'.

    Moziról lemaradtam, DVD-t meg nem bírtam már megvárni, így camrip-et néztem meg. Rohadt jó volt. Utólag belenéztem egy Blu-ray változatba, nem tetszett. (a kamerással jobban átjött a feeling, mint a HD film HD kamerás betétekkel. Az túl jó volt már.)
  • Zsolt1980 #10
    Egyébként az IMDb-n 2011-es év van megadva bemutatási dátumként, és "Untitled Cloverfield Project" a munkacíme a folytatásnak.