Szekeres Viktor

A jövőben játszódó Titanic 2 új előzetese már jobban sikerült

Dübörög a Titanic 2 marketingkampánya, hiszen a sikeres DVD-k sorozatát megjelentető cég újabb előzetessel ajándékozta meg a kiéhezett rajongókat, akik valószínűleg nem a Cameron-féle Titanic nézői közül kerülnek ki.

A Titanic 2-t gyártó produkciós cég blogján tette közzé a film legújabb, akciókkal és új vizuális effektekkel dúsított előzetesét. (Mely itt HD-ban is letölthető.) Az augusztus 24-én megjelenő film elkerüli a mozikat, csak DVD-n lesz megtekinthető, melyre a szélesvásznú kép és az 5.1-es Surround hang mellé egy werkfilm is felkerül extraként. (Hogy a DVD menüje animált lesz-e, arról egyelőre nincs információnk.)


A stáblistával együtt szigorúan 90 percesre belőtt film, mint azt már minden bizonnyal mindenki kívülről fújja, a jövőben fog játszódni és Titanic II-ről fog szólni, mely egy hatalmas és modern luxushajó, melyet az eredeti Titanic indulásának 100. évfordulóján terveznek vízre bocsátani. A Titanic eredeti útvonalán hajózó óceánjáróra azonban nehéz órák várnak, amikor egy szökőár jéghegyet sodor útjába.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #18
    Aki ezt megnézi, az meg Lunatic.
  • Wolfman017 #17
    Gigantic vagy Megatic, úgy is bevált nevek már Asylumnál. :) Tudnak ők nagyon jó neveket kitalálni mint a Transmorphers is...
  • bippo #16
    "Ez valami szar vicc? Hihetetlen, hogy megkapta ez a hányadék a Titanic II címet."
    Most mit kapjon? Így hívják azt a szerencsétlen hajót a filmben.

    Amúgy tényleg, nem lehetne végre befejezni ezeknek a ZS kategóriás filmeknek a hírezését. Értem én, hogy biztos sokan nézik, meg ezekhez a cikkekhez kommentelnek a legtöbbet (aminek a legtöbbje nem véletlenül fika), de ez mégis az SG filmrovatának a szinvonalesését hozza. Ha ez a cél, jó úton halad a lap, viszont így hamarosan elpártolok az oldaltól, ha így megy tovább.
  • Wolfman017 #15
    "A Titanic eredeti útvonalán hajózó óceánjáróra azonban nehéz órák várnak, amikor egy szökőár jéghegyet sodor útjába."
    Ez valami szar vicc? Hihetetlen, hogy megkapta ez a hányadék a Titanic II címet.
  • Boolyboy #14
    újabb trailer Di Caprióval


    http://www.dailymotion.com/video/x3hfvh_youtube-titanic-2_shortfilms
  • Tetsuo #13
    Angliaban es USAban sem jobb a helyzet, elhiheted. ;)
  • winnie #12
    " Mivel ezek a filmek szerintem nagyon minimális összegből készülnek"

    nem is az össze minimalitása a fontos (annyiba kerülnek, mint egy 45 perces kábeltévés sorozatepizód), hanem az, hogy a marketingköltség nagyon alacsony.
  • endrev #11
    Tudnám miért érdekelnének bárkit is az Asylum-os filmek... Ezek őrültek!!! - és nem csak a szójáték kedvéért. :)
  • JohnR #10
    Még csak annyit, hogy egy tékás ismerősöm mondta (sajnos a téka bezárt egy éve), hogy direkt megvette az asylum filmeket mert elég jó forgalmat bonyolított a kölcsönzésükből. Hogy miért? Mert a borító alapján választanak sokan filmet (az átlag, aki csak bemegy filmet kölcsönözni). Ezeknek az Asylumos filmeknek pedig szép a "csomagolása", látványos filmet igér, de igénytelenséget kapsz helyette.
  • JohnR #9
    Asylumtól csak az Omega vagyok-ot láttam, de csak Dacascos miatt néztem végig, máig nem értem, hogy mit keresett egy olyan filmben (persze a pénz nagy úr, de akkor is, meg nem is olyan felkapott színész, de akkor is, összességében: De akkor is:-))) aztán volt néhány (The Terminators - Nincs megváltás) amit elkezdtem, de nem vitt rá a lélek, hogy végignézzem. Mivel ezek a filmek szerintem nagyon minimális összegből készülnek ezért éri meg legyártani az Asylumnak őket, mert hasznot termelnek pont az alacsony költségek miatt.
    A becsapásról meg csak annyit, hogy nem hogy kétszer de tizenkétszer is be lehet csapni az átlag filmnézőt (hidd el sokan vannak, aki nem néz utánna, hogy ki készíti a filmet, ki a rendezőt, stúdió stb), egy hajdani vagy közelmúltban nagy sikert aratott film ciméhez hasonló címadással, látványos, szépen elkészített borítóval már meg is van az a X számú vásárló/néző aki sikerre viszi ezeket az alkotásokat. Annyi jó film van, amit az ember megnézhet, ezért az a véleméynem, hogy az ehhez hasonló filmekre kár az időt pazarolni.