18
-
bippo #18 Aki ezt megnézi, az meg Lunatic. -
Wolfman017 #17 Gigantic vagy Megatic, úgy is bevált nevek már Asylumnál. :) Tudnak ők nagyon jó neveket kitalálni mint a Transmorphers is... -
bippo #16 "Ez valami szar vicc? Hihetetlen, hogy megkapta ez a hányadék a Titanic II címet."
Most mit kapjon? Így hívják azt a szerencsétlen hajót a filmben.
Amúgy tényleg, nem lehetne végre befejezni ezeknek a ZS kategóriás filmeknek a hírezését. Értem én, hogy biztos sokan nézik, meg ezekhez a cikkekhez kommentelnek a legtöbbet (aminek a legtöbbje nem véletlenül fika), de ez mégis az SG filmrovatának a szinvonalesését hozza. Ha ez a cél, jó úton halad a lap, viszont így hamarosan elpártolok az oldaltól, ha így megy tovább. -
Wolfman017 #15 "A Titanic eredeti útvonalán hajózó óceánjáróra azonban nehéz órák várnak, amikor egy szökőár jéghegyet sodor útjába."
Ez valami szar vicc? Hihetetlen, hogy megkapta ez a hányadék a Titanic II címet. -
Boolyboy #14 újabb trailer Di Caprióval
http://www.dailymotion.com/video/x3hfvh_youtube-titanic-2_shortfilms -
#13 Angliaban es USAban sem jobb a helyzet, elhiheted. ;) -
winnie #12 " Mivel ezek a filmek szerintem nagyon minimális összegből készülnek"
nem is az össze minimalitása a fontos (annyiba kerülnek, mint egy 45 perces kábeltévés sorozatepizód), hanem az, hogy a marketingköltség nagyon alacsony. -
endrev #11 Tudnám miért érdekelnének bárkit is az Asylum-os filmek... Ezek őrültek!!! - és nem csak a szójáték kedvéért. :) -
JohnR #10 Még csak annyit, hogy egy tékás ismerősöm mondta (sajnos a téka bezárt egy éve), hogy direkt megvette az asylum filmeket mert elég jó forgalmat bonyolított a kölcsönzésükből. Hogy miért? Mert a borító alapján választanak sokan filmet (az átlag, aki csak bemegy filmet kölcsönözni). Ezeknek az Asylumos filmeknek pedig szép a "csomagolása", látványos filmet igér, de igénytelenséget kapsz helyette. -
JohnR #9 Asylumtól csak az Omega vagyok-ot láttam, de csak Dacascos miatt néztem végig, máig nem értem, hogy mit keresett egy olyan filmben (persze a pénz nagy úr, de akkor is, meg nem is olyan felkapott színész, de akkor is, összességében: De akkor is:-))) aztán volt néhány (The Terminators - Nincs megváltás) amit elkezdtem, de nem vitt rá a lélek, hogy végignézzem. Mivel ezek a filmek szerintem nagyon minimális összegből készülnek ezért éri meg legyártani az Asylumnak őket, mert hasznot termelnek pont az alacsony költségek miatt.
A becsapásról meg csak annyit, hogy nem hogy kétszer de tizenkétszer is be lehet csapni az átlag filmnézőt (hidd el sokan vannak, aki nem néz utánna, hogy ki készíti a filmet, ki a rendezőt, stúdió stb), egy hajdani vagy közelmúltban nagy sikert aratott film ciméhez hasonló címadással, látványos, szépen elkészített borítóval már meg is van az a X számú vásárló/néző aki sikerre viszi ezeket az alkotásokat. Annyi jó film van, amit az ember megnézhet, ezért az a véleméynem, hogy az ehhez hasonló filmekre kár az időt pazarolni. -
winnie #8 nagyon lebecsülöd a műfajt. egyszer vagy kétszer be tudod csapni az embert de tizedjére nem. korábban valamelyik topikban linkeltem egy interjút az asylum vezetőjével, ahol elmondja a cég filozófiáját, és azt, hogy mindig is a piaci rések betömésére utaztak. régen más volt a profiljuk, egy ideje meg ez, hiszen keresletet találtak a műfajra.
a förmedvény dolog meg érdekes, hiszen gondolom te sem láttad a filmet, de persze lehet, hogy csak nekem szokásom látatlanban nem f-kázni:) hny asylum-filmet láttál? és mivel ahány film, annyi minőség, így elképzelhetetlen, hogy ne legyenek jobbak és rosszabbak. szóval. -
JohnR #7 Ez a nézettség dolog is érdekes, becsült adatm, tehát még csak közel sem biztos, hogy olyan sokan látták. Én például nem néztem, sőt nem is beszéltem olyannal aki látta volna azt a förmedvényt, vagy mondjuk nem jött szóba.
De ezért írtam, hogy nem saját jogon népszerűek ezek a filmek, hanem becsapják a kevésbé tájékozott tv nézőket. Szerintem a ker tvk valami potom pénzért csomagokban vásárolják meg ezeket a filmeket, utána meg kitöltik velük a műsoridőt. -
Suffering #6 Magyarországon majdnem rekord nézettsége volt a mega shark vs gian octopus-nak..
Szerinted nem lesz itthon 2 millios nézettsége amikor majd az rtl leadja a titanic 2-t? dehogynem... 95%-uk azt se tudja h mi az a Asylum, meg h ők csinálják. Szimplán azt hiszik majd, az imádott titanic folytatása.
-
JohnR #5 Szerintem sokan csak unalomból kattintanak a cikkre, vagy csak kíváncsiak miféle eszement hülyeséget lehet összehadoválni egy ilyen tipusú filmmel kapcsolatban.
Azzal azért vitatkoznék, hogy népszerűek itthon ezek a filmek, illetve azt mondom, hogy nem saját jogon népszerűek. Sokan bedőlnek a hangzatos címnek, meg a viszonylag látványos borítónak és megveszik 990 Ft-ért a turkálósban.(Persze vannak olyanok is akik gyűjtik ezeket az alkotásokat, ezt is tiszteletben tartom) A tv-ben meg - legyünk őszinték - a minél szinvonaltalanabb műsorok a legnézettebbek (tisztelet a kivételnek) lásd: Barátok közt. Én személy szerint legalább 6 éve nem nézem a kereskedelmi tv-k filmkínálatát, az okok: a mozifilmeket átszinkronizálják, megvágják, a reklámok nem gond, hiszen azért kereskedelmi. -
brandd #4 Talán mert van még pár emberke akit a minőség is érdekelne.
De azért egy-két tipp amit érdemes lenne nekik újra leforgatni:
- A keresztapa,
- A remény rabjai,
- Casablanca,
- Csillagok háborúja,
- Száll a kakukk fészkére,
- Tizenkét dühös ember
- A diktátor.
Bár az újkori spagetti westernjük más irányba megy. -
kalapos01 #3 A klikkszámokat nem ismerem, de tuti, nagyon népszerűek, hiszen ezekhez mindig nagyon sok a komment. Avatar meg Sötét lovag cikk is azért volt sok, gondolom, mert sok embert érdekel. És ezek a filmek itthon is népszerűek DVD-n és tévében is. -
zsottya #2 A cikk írójának biztos tetszenek ezek a filmek, vagy ő rendezi őket :D:D -
JohnR #1 Most komolyan, az egyik legszínvonaltalanabb, legigénytelenebb filmeket gyártó stúdió minden megmozdulásáról kell egy cikk? Nem hinném, hogy komolyan érdekelne valakit is, hogy pl. éppen, hogy áll a Titanic 2, vagy mit tudom én milyen gagyi film DVD megjelenése. Színvonaltalan ez az egész. Persze ez csak egy vélemény...