29
  • bippo
    Anno a Cameron-os Titanic-kal párhuzamosan készült egy tévés változat is (Peter Gallagher, Catherine Zeta-Jones), az is jó volt, és egyik sem katasztrófafilm.
    Ez meg az. Egyedül csak emiatt látom létjogosultságát.
  • Zoliz
    Ez az évszázad legnagyobb bukása lesz. Bár jobb is hogy nem kerül moziba se...
  • endrev
    Ja hogy ez Asylum-os film? Bocsi..! :D
  • endrev
    Szörnyű, de most tényleg, mit akarnak ezek?! Ez nem Titanic 2, hanem egy másik hajótörés-történet, és véletlenül a Titanic 2 nevet adták a hajónak, hurrá.

Az eredeti Titanic film nem elsősorban a hajókatasztrófáról szólt, hanem a szerelem önfeláldozó szeretetté nemesedett legvégső formájáról. Az egyéb szereplők emberi aspektusainak bemutatásai mintegy tükörként csak egy másodlagos üzenet részét képezték.

Nagyon fel kell az írónak kötnie a gatyáját ahhoz, hogy egy az eredeti történetéhez méltó új üzenetet komponálhasson meg. Kétlem hogy sikerülni fog neki.
  • bobi64
    Csak a rémísztő gyilkos ebihal támadás hiányzik belőle.
  • winnie
    válaszoltam a kérdésedre, de eltűnt. a lényeg, hogy azért könnyen kilogikázható a válasz.
  • kwzatz
    LOL, a végén a felirat tényleg hatalmas! Írok a cégnek egy mailt, hogy megcsinálom nekik a fekete keret nélkül is, ha kell. :D
  • Reg5
    Pedig az egész cikk egy nagy irónia.
  • NiGhTM4R3
    És ez nem is az első cikk erről. Egyáltalán nem nagy szám, mindenki tudja, hogy ez egy ócska/szar/hígfos Asylum utánzat - csakúgy mint az összes többi Asylum-produkció.

Elég sok Asylum-os förmedvényről lehetne cikket írni, miért pont ezt választottad ki magadnak? ennyire nincs más amiről írhatnál?
  • ZeemanX
    Az az inverz bevágás a végén, az kész... :-)
    Pazar. Már a tréler is...
  • kwzatz
    Viktor ez komoly? Komolyan elgondolkodtató, hogy miért kerül ki ilyen cikk. Nem akarom elhinni, hogy ezt komolyan gondolod. Az sg nyomása, hogy ilyen rtl-klub szupermoziba szánt filmekről kell írni? Tényleg srácok, ezt fejtsük már meg, hogy miért kerülnek ki cikkek Asylum-filmekről. Méghozzá ilyen komoly hangvétellel. Lehet, hogy irónia és gúny van mögötte? Azért azt feltételezem egy filmértő cikkíróról (ennyi filmes hír után, már illik annak lenni), hogy nem veszi komolyan az ilyen filmeket, és nem foglalkozik velük. Jó, tudom, muszáj itt is szar filmekről írni, megértem, hogy mondjuk a Maci Laciról van 2 kis cikk is, meg trailer, akármilyen szar is lesz, gyerekeknek készül, ismert karakter, valszeg nem lesz pénzügyileg sem bukta, de egy ilyen film? Emögött semmi nincs. Vélemény?
  • öregharcsa
    asylum = rakás sz*r...sajnos láttam párat :(
    de a remény hal meg utoljára...
  • Stefling
    Ez egy nagy SZ*R lesz, az eredetihez képest! :S
  • Csakezmaradt
    Ez a film fogja legjobban jellemezni a színvonalat! Messze a tengerszint alatt!
  • richard45
    Hát te biztos hogy egyet se.
  • winnie
    "Ettől a stúdió még színvonalas produkciót nem láttam!"

hány asylum-filmet néztél meg?
  • azirafael
    Kellett már, mint egy falat kenyér...
  • Atyuska
    Ha már CSAK DVD-n fog megjelenni, akkor bizonyára sok esélye van Cameron művét túlszárnyalni...
  • ClaraDisney
    Hehe:D Az legalább vicces lenne:)
  • grobs
    Mivel már vagy 2 tucat Titanic film készűlt (nagyrészük Cameron előtti) ezért nem lehet levédeni a címet.
  • Balintos
    De hogy szerezték meg a Titanic nevet?
  • Georgio68
    Csaó!
    Mikor megláttam, hogy ASYLUM film akkor azt mondtam, hogy ebből elég is ennyi!
    Ettől a stúdió még színvonalas produkciót nem láttam!
    Próbálnak a sikerfilmek jól csengő címeivel "folytatásokat" készíteni de mindegyik 1 nagy nulla!
    Higgyétek el, hamarosan jön az AVATAR 2 by ASYLUM presents!
  • snl
    Először azt hittem a címre, hogy ironizálni próbál a cikk író, de rájöttem, hogy ezt komolyan gondolja. úgyhogy végül is mindegy.
  • Atkamon
    Haha, ez kurva nagy:D Nem értem miért nem paródiákat csinálnak inkább xD
  • mynameisbence
    Az előzetesből nem sok minden derül ki de ha csak dvd-re adják ki akk a készítők se várnak sokat a filmtől
  • duke
    Kepzelem a nyitojelenetet, Dicaprio egy nagy jegkockaba fagyva uszik a vizen.
    Majd kb izgalmas 3 ora alatt elolvad a jegkocka, es az utolso 5 perceben meg elsulyed valamilyen a hajo a tavolban.
  • Torek
    neeeeeeeeeeeeeeeee
  • xido
    Ugye csak költő kérdések olvashatóak?..Ez a ratyi stúdió cipő törlésre se alkalmas a nagyoknál,akiket koppintanak folyamatosan..Adnák inkább az éhezőknek a gázsikat meg a forgatási költségeket
  • bmw
    Ez minek.....