Szekeres Viktor

Jó hírek a Szellemirtók 3-ról


Már jó ideje tervezgetik a Szellemirtók harmadik részét, sőt, Sigourney Weaver pár napja le is nyilatkozta, hogy valami már fortyog abban a bizonyos üstben. Miután Harold Ramis is megszólalt a filmmel kapcsolatban, szinte 100%-ra vehető, hogy ismét visszatérnek Venkmanék szellemet irtani.


Harold Ramis a Heeb Magazine-nak elmondta, hogy Day Aykroyd pár éve megírta már a történetet, ám akkor senki sem nagyon törte magát, hogy elkészítse a folytatást. Viszont 25 évvel az első film után végre megjött a producerek forgatási hajlandósága, valamint a közönség részéről is érezhető egyfajta igény a filmre. Ramis mindehhez még annyit tett hozzá, hogy a tervezett filmben bemutatnak pár új szellemirtót, és persze a "régiek" is vissza fognak térni. A filmterv tehát egyre közelebb áll a megvalósításhoz és Ramis tervei szerint már nyáron elkezdődhet a forgatás, hogy tartani lehessen a 2011-re kitűzött premiert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mandela83 #10
    fú... annyira retro ez a zene, imádom
  • steevo7 #9
    Én azért remélem nem valami olyasmi lesz (bár Aykroyd csak nem szúrna ki magával :D ), hogy "na itt vannak, élnek még, de mára már a fiataloké a főszerep, mert ők már okosabbak, kreatívabbak és vágják a technikai újításokat". :S Tudjátok ahogy lenni szokott. Az öregek még jelen vannak, de már lassan átadják a helyüket a fiatalabbaknak, mert ki vannak öregedve és nem bírják a strapát. Az újoncok szebbek, jobbak, okosabbak. Azért volt már erre is példa 1-2 filmnél. :S Én személy szerint szívesebben ülnék be megnézni azt a pár öreg "marhát" ( humor szinten pozitívan értve :D ), mint pár észjátszós fiatal, majdhogynem noname gyereket a Aykroyd-ékhoz képest, akik vagiznak, hogy: " Majd én megmutatom neked Venkmen ( XD ). Én jobban vágom a dolgot".
    Szóval remélem a legjobbakat. :)
  • Tyty #8
    Szerettük, szeretjük, szeretni fogjuk. Várjuk! :)
  • Yany #7
    Az első két rész után kötelességemnek érzem megnézni. Az egyik legjobb klasszikus. Imádtam a hangulatát a néha ma már gagyibbnak tűnő technikai megoldások ellenére. Várom nagyon.
  • polarka #6
    sztem qrvajó a betétdal
  • spR #5
    Azert mert mind a Szellemirtok 2 es a Tim Burton fele legelso Batman film is 1989-ben jott ki (a ket legnagyobb nyari blockbuster az Last Crusade mellett), es akkor nagyon tombolt a Batman laz.
  • Inquisitor #4
    Nem úgy volt, hogy ez egy 3D CGI lesz, az eredeti színészek csak a hangot adják alá?
  • darkmall #3
    Ghostbusters 3 rulez. Jöhet, én biztos megnézem és a Batman -es poén mellé én is adom a vote-omat, a filmtörténet egyik legnagyobb poénja, ráadásul akkoriban valami miatt aktuális is volt a Batman, amikor a második rész volt. Nem emlékszem, hogy miért, de mivel Batman nagyon benne volt akkoriban a köztudatban, legalábbis jobban, mint máskor, nagyobbat ütött ez a beszólás akkoriban, de tényleg nagyon ült.
  • DONGUBA #2
    WTF?:)
  • grebber #1
    Hú jú gon kal: A Betment a betment :D Ez volt a legnagyobb a filmben!