Szekeres Viktor

Lecserélték az egyik Helyszínelők sorozat főszereplőjét

A Miami és a Las Vegas-i helyszínelők után a New York-iak is elvesztették egyik állandó kolleégájukat a nyáron. A CSI: NY-ból távozó Melina Kanakaredes helyére Sela Ward érkezik, aki az új évad első részében mutatkozik be.

Rájár a rúd nyáron a Helyszínelőkre, hiszen mindhárom sorozat elvesztette egy-egy állandó szereplőjét. A legnagyobb csapás azonban a New York-i bagázst érte, hiszen onnan nem egy laboros vagy rendőr távozik, hanem az egyik főhelyszenelőt alakító Melina Kanakaredes, vagyis Bonasera. Sajtóértesülések szerint a búcsú oka természetesen, mint a legtöbb esetben, anyagi természetű volt, a színésznő és a sorozatot gyártó stúdió nem tudott megegyezni a gázsiban.


A távozó Kanakaredes helyére új főnyomozó, illetve -helyszínelő érkezik, akit Doktor House-ból jól ismert Sela Ward fog alakítani. A karakter, a hivatalos leírás szerint, egy tapasztalt washingtoni nyomozó lesz, akinek a munkáját az áldozatok iránt érzett empátia katalizálja. Ward karaktere először a 7. évad nyitóepizódjában lesz látható.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Flashman #2
    De legalább végre lecserélték. Rettenet amit az a csaj művelt.
  • AZTA #1
    Ha már cseréltek legalább ne ilyen vénlányt raktak volna be :D