Így folytatódhat a Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Heroes-nak volt baja rendesen, de sokkal szerethetõbb sorozat volt, mint sok olyan, amit a szar elsõ évad után erõltettek tovább. A lezárást megérdemelné.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
szerintem elég nagy sarkítás az, hogy a letöltõk nagyrészét a 9-13 évesek teszik ki. de amúgy is, a warezolók esetében van valami jelentõsége annak, beleférnek-e a 18-49-es kategóriába? valóban nem nyálazom sokat ezeket a fórumokat, de nem hinném, hogy a lost-letöltõk és a pb meg heroes fanok közt gigantikus átfedés lenne. azt tudom, hogy a prison break-et minden idióta szívesen nézi, továbbá az is nyílvánvaló, hogy mennyire szar lett a heroes, de én még egy olyan 12 éves iq-császárral sem találkoztam, aki végig követte volna a lostot.
Még jó, hogy cancel-t kapott a sorozat. 😄
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Mit csodálkozol? A letöltõk között ott van a sok véresszájú nethuszár, meg vérpistike, akik egyébként a 18-49-es kategóriába nem férnek be, mert 9-13 évesek. Nem kell magadra venned, de nézz meg bármilyen számtech közeli fórumot vagy warez site fórumot. IQ bajnokok gyülekezete. Nekik csak az ilyen sorozatok jönnek be. Ne várd azt, hogy a The Shieldet nézzék vagy az Arrested Developmentet.
Ahogy Reg5 is írja: a letöltõk annyira pengék, hogy az általuk legletöltöttebb sorozatok között még a nagyon szar 3. évad is benne van. No komment, bakker.
Komolyan sajnálom, hogy ez most megrázkódtatást okozott neked, de érdemes körbenézned a dzsumbujban, például itt, egy-két fórummal följebb.
Ahogy Reg5 is írja: a letöltõk annyira pengék, hogy az általuk legletöltöttebb sorozatok között még a nagyon szar 3. évad is benne van. No komment, bakker.
Komolyan sajnálom, hogy ez most megrázkódtatást okozott neked, de érdemes körbenézned a dzsumbujban, például itt, egy-két fórummal följebb.
Tüntessél mert megszüntették a maúnikát meg józsi barátot amin eddig éltél more....
szóval a letöltõk képviselik az aljanépet? bravúros kijelentés.
Az a megdöbbentõ, hogy még a nagyon szar 3. évad is benne volt a top5 letöltött sorozat közt. Jó én is végigszenvedtem, de a 4. évadot máig nem láttam...
Egyébként igen, a cikk utolsó bekezdése alapján, kb semmi értelme nem lenne a "lezárásnak".
Egyébként igen, a cikk utolsó bekezdése alapján, kb semmi értelme nem lenne a "lezárásnak".
Most nézem, hogy azt is milyen sokan töltik. Fel lehet venni a sorba.
Azaz bizonytalan volt.
Tisztában vagyok vele. Amikor ezt eldöntöttem, még nem volt bizonytalan volt a következõ évad sorsa.
na ja, a barátok közt a menõ
Szerintem fogd be a csõröd, és gondolkodj el azon, hogy mit írtál. -.-
A heavy cost. I pay it gladly.
Mert a letöltések mérvadóak? Max arra utalnak, hogy mik azok a sorozatok, amiket még az aljanép is megnéz. Hõsök, persze. Meg Szökés. Meg Lost, loller.
"Sylart ismét a sötét oldal csábítaná el"
Bazdmeg. Én kitartó vagyok, néztem a 4. évadot is, sõt, tetszett is, de azt mondtam, hogy ha még egyszer oldalt váltatnak Sylarrel, kikukázom.
Bazdmeg. Én kitartó vagyok, néztem a 4. évadot is, sõt, tetszett is, de azt mondtam, hogy ha még egyszer oldalt váltatnak Sylarrel, kikukázom.
Ennek semmi értelme nem lenne 😊
Eleve semmi értelme nem volt ennek a lezárásnak, mivel egyszer Peter ezért ölte meg majdnem a tesóját, h ez ne deürljön ki...
Eleve semmi értelme nem volt ennek a lezárásnak, mivel egyszer Peter ezért ölte meg majdnem a tesóját, h ez ne deürljön ki...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Felejtsük már el ezt a sz__t!
Commodore Plus4 forever!
Na itt abba is hagyhatná akkor,ha csak ennyire futja az ötletébõl,hogy Sylar megint gonosz lenne és Nathan Petrelli is felbukkanna valahogy..
Lezárásnak szép volt ez..nem kell szájba rágni,hogy akkor hogy megy a beilleszkedés..vagy éppen az üldöztetés...
Lezárásnak szép volt ez..nem kell szájba rágni,hogy akkor hogy megy a beilleszkedés..vagy éppen az üldöztetés...