19
  • Ender Wiggin #19
    A Heroes-nak volt baja rendesen, de sokkal szerethetőbb sorozat volt, mint sok olyan, amit a szar első évad után erőltettek tovább. A lezárást megérdemelné.
  • falselight
    szerintem elég nagy sarkítás az, hogy a letöltők nagyrészét a 9-13 évesek teszik ki. de amúgy is, a warezolók esetében van valami jelentősége annak, beleférnek-e a 18-49-es kategóriába? valóban nem nyálazom sokat ezeket a fórumokat, de nem hinném, hogy a lost-letöltők és a pb meg heroes fanok közt gigantikus átfedés lenne. azt tudom, hogy a prison break-et minden idióta szívesen nézi, továbbá az is nyílvánvaló, hogy mennyire szar lett a heroes, de én még egy olyan 12 éves iq-császárral sem találkoztam, aki végig követte volna a lostot.
  • Neton
    Még jó, hogy cancel-t kapott a sorozat. :D
  • kalapos01
    Mit csodálkozol? A letöltők között ott van a sok véresszájú nethuszár, meg vérpistike, akik egyébként a 18-49-es kategóriába nem férnek be, mert 9-13 évesek. Nem kell magadra venned, de nézz meg bármilyen számtech közeli fórumot vagy warez site fórumot. IQ bajnokok gyülekezete. Nekik csak az ilyen sorozatok jönnek be. Ne várd azt, hogy a The Shieldet nézzék vagy az Arrested Developmentet.

Ahogy Reg5 is írja: a letöltők annyira pengék, hogy az általuk legletöltöttebb sorozatok között még a nagyon szar 3. évad is benne van. No komment, bakker.

Komolyan sajnálom, hogy ez most megrázkódtatást okozott neked, de érdemes körbenézned a dzsumbujban, például itt, egy-két fórummal följebb.
  • AZTA
    Tüntessél mert megszüntették a maúnikát meg józsi barátot amin eddig éltél more....
  • falselight
    szóval a letöltők képviselik az aljanépet? bravúros kijelentés.
  • Reg5
    Az a megdöbbentő, hogy még a nagyon szar 3. évad is benne volt a top5 letöltött sorozat közt. Jó én is végigszenvedtem, de a 4. évadot máig nem láttam...

Egyébként igen, a cikk utolsó bekezdése alapján, kb semmi értelme nem lenne a "lezárásnak".
  • kalapos01
    Most nézem, hogy azt is milyen sokan töltik. Fel lehet venni a sorba.
  • WoodrowWilson
    Azaz bizonytalan volt.
  • WoodrowWilson
    Tisztában vagyok vele. Amikor ezt eldöntöttem, még nem volt bizonytalan volt a következő évad sorsa.
  • ldavid
    na ja, a barátok közt a menő
  • Fresh Duke
    Szerintem fogd be a csőröd, és gondolkodj el azon, hogy mit írtál. -.-
  • kalapos01
    Mert a letöltések mérvadóak? Max arra utalnak, hogy mik azok a sorozatok, amiket még az aljanép is megnéz. Hősök, persze. Meg Szökés. Meg Lost, loller.
  • Chocho
    Nem lesz már mit "kikukázni", mert ez egy lezáró film lenne.
  • WoodrowWilson
    "Sylart ismét a sötét oldal csábítaná el"

Bazdmeg. Én kitartó vagyok, néztem a 4. évadot is, sőt, tetszett is, de azt mondtam, hogy ha még egyszer oldalt váltatnak Sylarrel, kikukázom.
  • DjDano
    Ez a szar az utóbbi 10 év legnagyobb letöltési számát produkálta a Lost és Prison Break után!
  • Zomil
    Ennek semmi értelme nem lenne :)
    Eleve semmi értelme nem volt ennek a lezárásnak, mivel egyszer Peter ezért ölte meg majdnem a tesóját, h ez ne deürljön ki...
  • chronos75
    Felejtsük már el ezt a sz__t!
  • xido
    Na itt abba is hagyhatná akkor,ha csak ennyire futja az ötletéből,hogy Sylar megint gonosz lenne és Nathan Petrelli is felbukkanna valahogy..
    Lezárásnak szép volt ez..nem kell szájba rágni,hogy akkor hogy megy a beilleszkedés..vagy éppen az üldöztetés...