19
-
Ender Wiggin #19 A Heroes-nak volt baja rendesen, de sokkal szerethetőbb sorozat volt, mint sok olyan, amit a szar első évad után erőltettek tovább. A lezárást megérdemelné. -
falselight #18 szerintem elég nagy sarkítás az, hogy a letöltők nagyrészét a 9-13 évesek teszik ki. de amúgy is, a warezolók esetében van valami jelentősége annak, beleférnek-e a 18-49-es kategóriába? valóban nem nyálazom sokat ezeket a fórumokat, de nem hinném, hogy a lost-letöltők és a pb meg heroes fanok közt gigantikus átfedés lenne. azt tudom, hogy a prison break-et minden idióta szívesen nézi, továbbá az is nyílvánvaló, hogy mennyire szar lett a heroes, de én még egy olyan 12 éves iq-császárral sem találkoztam, aki végig követte volna a lostot. -
Neton #17 Még jó, hogy cancel-t kapott a sorozat. :D -
kalapos01 #16 Mit csodálkozol? A letöltők között ott van a sok véresszájú nethuszár, meg vérpistike, akik egyébként a 18-49-es kategóriába nem férnek be, mert 9-13 évesek. Nem kell magadra venned, de nézz meg bármilyen számtech közeli fórumot vagy warez site fórumot. IQ bajnokok gyülekezete. Nekik csak az ilyen sorozatok jönnek be. Ne várd azt, hogy a The Shieldet nézzék vagy az Arrested Developmentet.
Ahogy Reg5 is írja: a letöltők annyira pengék, hogy az általuk legletöltöttebb sorozatok között még a nagyon szar 3. évad is benne van. No komment, bakker.
Komolyan sajnálom, hogy ez most megrázkódtatást okozott neked, de érdemes körbenézned a dzsumbujban, például itt, egy-két fórummal följebb. -
AZTA #15 Tüntessél mert megszüntették a maúnikát meg józsi barátot amin eddig éltél more.... -
falselight #14 szóval a letöltők képviselik az aljanépet? bravúros kijelentés. -
Reg5 #13 Az a megdöbbentő, hogy még a nagyon szar 3. évad is benne volt a top5 letöltött sorozat közt. Jó én is végigszenvedtem, de a 4. évadot máig nem láttam...
Egyébként igen, a cikk utolsó bekezdése alapján, kb semmi értelme nem lenne a "lezárásnak". -
kalapos01 #12 Most nézem, hogy azt is milyen sokan töltik. Fel lehet venni a sorba. -
WoodrowWilson #11 Azaz bizonytalan volt. -
WoodrowWilson #10 Tisztában vagyok vele. Amikor ezt eldöntöttem, még nem volt bizonytalan volt a következő évad sorsa. -
ldavid #9 na ja, a barátok közt a menő -
#8 Szerintem fogd be a csőröd, és gondolkodj el azon, hogy mit írtál. -.- -
kalapos01 #7 Mert a letöltések mérvadóak? Max arra utalnak, hogy mik azok a sorozatok, amiket még az aljanép is megnéz. Hősök, persze. Meg Szökés. Meg Lost, loller. -
#6 Nem lesz már mit "kikukázni", mert ez egy lezáró film lenne. -
WoodrowWilson #5 "Sylart ismét a sötét oldal csábítaná el"
Bazdmeg. Én kitartó vagyok, néztem a 4. évadot is, sőt, tetszett is, de azt mondtam, hogy ha még egyszer oldalt váltatnak Sylarrel, kikukázom. -
#4 Ez a szar az utóbbi 10 év legnagyobb letöltési számát produkálta a Lost és Prison Break után! -
#3 Ennek semmi értelme nem lenne :)
Eleve semmi értelme nem volt ennek a lezárásnak, mivel egyszer Peter ezért ölte meg majdnem a tesóját, h ez ne deürljön ki... -
chronos75 #2 Felejtsük már el ezt a sz__t! -
xido #1 Na itt abba is hagyhatná akkor,ha csak ennyire futja az ötletéből,hogy Sylar megint gonosz lenne és Nathan Petrelli is felbukkanna valahogy..
Lezárásnak szép volt ez..nem kell szájba rágni,hogy akkor hogy megy a beilleszkedés..vagy éppen az üldöztetés...