Szekeres Viktor

Elkészülhet egyáltalán a Hobbit?

Még nem adta áldását a Hobbit 1-2-re a kiárusítás alatt lévő MGM stúdió, így egyelőre még Peter Jacksonék sem tudják elkezdeni a forgatás előkészítését. A rendező idei startban bízik.

Ismét Hobbit-ügyben nyilatkozott Peter Jackson, ezúttal a Moviefone-nak. Az ezúttal producerként tevékenykedő rendező elmondta, hogy szó sincs arról, hogy halasztódna a forgatás, illetve a színészek kiválasztása, hiszen egyelőre még zöld lámpát sem adott a projektnek az MGM, még be sem jelentették hivatalosan a filmet. Amíg pedig a stúdió nem adja áldását a Hobbit(ok)ra, addig nem köthetnek le forgatási időpontokat, s nem szerződtethetnek színészeket, vagyis még az eredeti Gyűrűk urás színészek szereplését sem lehet biztosra venni.

Jackson elmondta, hogy múlt héten szállították le az MGM-nek a második rész forgatókönyvének első draftját, vagyis immáron mindkét szkript a vezetők kezében van. Ezek elkészítése, a hosszú idő, Jacksonék "sara", s bár a rendező állítja, hogy olyan gyorsan dolgoztak, mint még soha, muszáj volt alaposan tenni mindezt, s épp ezért vállalta a felelősséget a késlekedésért.

Jacksonék jelenleg a film költségvetését állítják össze és bíznak abban, hogy elő tudnak állni olyan összeggel, amire az MGM is bólintani fog, s megkezdődhet a forgatás előkészítése. A rendező októberi-novemberi dátumban bízik, de nem akar elhamarkodott kijelentést tenni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bladesoft #10
    Ha ezt a filmet kihagyja a főforgalmazó anyagilag biztos megbánják...
    Ezzel már nem lehet ziccert löni.
  • Narxis #9
    Sir Ian Murray McKellen
  • Sliderx #8
    Magneto
  • napimester #7
    Remélem itt is Magneto lesz Gandalf.. Kár lenne szereplőt váltani. Már várom a filmet (+3?)
  • Chocho #6
    +2
  • bippo #5
    Nem követtem napi szinten a dolgokat, én azt hittem már, hogy rég forgatnak. :(
  • immovable #4
    +1
  • sandor8206 #3
    hátha nem bólintanak rá az MGM-nél, ki lehet jelenteni ,hogy gazdasági analfabéták
    bár ahogy a stúdió áll, ezen se csodálkoznék
  • pixx #2
    De most már 2 éve erről irkálnak mindenhol, most lehet a végén, nem is lesz...
  • Narxis #1
    Évszázad csalódása lenne számomra ha nem készülne el, persze itt van nekem a könyv amit már rongyosra olvastam, de azért jó lenne látni a filmvásznon is, már ha fele olyan jó lesz mint a Gyűrűk Ura akkor én nagyon elégedett leszek.