Egyre ütősebbek a Szupercsapat-film előzetesei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pl. Rosszfiú (B.A) fütyüli (vagy dúdolja?, már nem emlékszem rá) http://www.youtube.com/watch?v=PIfuaUTH9Y4 ebben a videóban lévõ zenét kell keresni
Hol hallani a fõcím zenét benne? <#confused> Süket vagyok? <#nyes>

www.adamexdesign.hu

csuszi
értettem elsõre is, csak nem feltétlen igaz ahogy írtad elõtte, hogy egy trailer-ben ott az összes jó jelenet - "de ha nem tették volna, akkor én kirúgnám a marketingeseket a stúdióvezetõk helyében" - hisz egy jó fimben maradhat muníció bõséggel.

MJ rulz Pink Team The Only One

félreértesz. ütõs jelenetekrõl van szó. egy komédia elõzetesével kapcsolatban arra szoktak panaszkodni, hogy minden poént ellõttek. egy akciófilmnél, egy hollywoodi látványfilmnél az összes akciójelenetbõl részleteket mutatnak. ezeknél az elõzeteseknél az effektek, a látvány, a "robbanások" számítanak. le kell nyûgözni a nézõt. a legeseménydúsabb akciófilmbõl is simán össze tudsz vágni 2 percet, amiben ott a lényeg, hiszen egy elõzetesnek nem az a lényege, hogy a 20 perces lövöldözést mutassa al pacino és de niro között, hanem hogy pár snittel, pár másodpercben látassa azt.
Úgy érted Mr.T?
csuszi
helytelen logika. teszem azt egy igazán fasza film, aminek minden képkockája élvezet, akkor a trailer 90 perces a te elméleted szerint? magyarul, attól még hogy egy film 10-es, egy csomó szépet és jót megmutatnak a trailer-ben, jó esetben még marad puskapor, hisz van fasza jelenetbõl bõséggel, hogy a marketingesek mutathatnak egy valag jelenetet, hisz van mibõl válogatni...

Ice-T holvan? nélküle meg a tonna arany nélkül a nyakában nem az igazi

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

ugyanez miatt a húzás miatt, fordítva is elsülhet a dolog. Például az Armored elõzetese után sokan panaszkodtak, hogy szinte az egész filmet (vagy legalábbis spoilereket) beletömörítették a trailerbe, ezért semmi értelme megnézniük a moziban...

Nem hiszem, hogy feltétlenül meg kellene mutatniuk minden jót. Lost-nál is bejött és nem csak azért, mert van egy réteg, aki mindig nézi. De, hogy legyen filmes példa is: Cloverfield-rõl is vajmi keveset tudott a nép.
legyen igazad, de ha nem tették volna, akkor én kirúgnám a marketingeseket a stúdióvezetõk helyében, ugyanis azzal nem maximalizálják a bevételeket. nekünk nem jó, tudom (régi mantra, de eszembe nem jutna elõzetest nézni a filmrõl a premier elõtt), de butaság lenne egy trailerben nem megmutatni mindent, ami fa*za.
ilyen fasza trailer után, már csak abban kell reménykedni, hogy nem mutattak meg minden ütõs jelenetet...
csuszi
hát ez kurva jó😊😊

Sztem kib*szott jó lesz 😄 😄