Szekeres Viktor

Kezdődhet a Hobbit forgatása

Már nem kell sokat várni, hogy elkezdődjön a két Hobbit-film forgatása, hiszen nyár közepén már javában folyni fognak a felvételek. A folyamat nagyjából egy évig fog tartani.

Ian McKellen honlapja szerint júliusban kezdődhet el a Gyűrűk ura folytatásának, illetve előzményének, a Hobbitnak a forgatása. A Gandalfot alakító színész információi szerint a folyamat nagyjából egy évet fog igénybe venni.

Időközben Los Angelesben, New York városában, valamint Londonban elkezdődött a szereplőválogatás, s a forgatókönyv is kezd alakulni, amelynek első változatában régi ismerősök és új karakterek is feltűnnek. A rendező, Guillermo del Toro pedig már át is költözött Új-Zélandra, hogy Peter Jacksonék és a Miramar stúdió közelében lehessen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #14
    Jó lesz az a Perlman gyerek, én birom, az ilyen szerepek jól állnak neki. Csak bele ne vegyék valamelyik újdonsült sztárnak nevezett jószágot, monjuk a lebüfföt, meg társait.
  • Narxis #13
    *semmi bajom vele
  • Narxis #12
    /köp :D

    Beorn az aki medvévé tudott változni, egyedül élt, tudott az állatokkal beszélni és szállást biztosított Bilboéknak útjuk során. A könyvben magas, izmos embernek írják le, szvsz Ron Perlman jó választás lenne.
  • Nazir #11
    Most lehet köpködni, de ki az a Beorn?
  • sazjo #10
    Ron Perlman lesz Beorn.
    Szerintem az lenne jó ha Frodo lenne Bilbó :D mármint Elijah Wood.
  • Sliderx #9
    Csak tudnám ezt az idióta Ron Perlman-t mi a francnak kellett beletenni a filmbe.
  • Narxis #8
    Jaja, semmi bajom, nagyon jó színész, de itt már nem lehet trükközni a fiatalítással sajnos.
  • googlekereso #7
    Hát, igen... Ian Holm már nem egy mai srác (78 éves), úgyhogy sajna kell egy fiatalabb színész, pedig ő biztos, hogy jól alakítaná.
    Na mindegy most várunk és majd meglátjuk.
  • Narxis #6
    99% hogy új, fiatalabb színész lesz. A Gyűrűk Ura filmben pár másodpercig mutatták fiatalabbnak, itt viszont folyamatosan ő lesz a középpontban, X-Men-ben használtak valamilyen számítógépes fiatalítást Patrick Stewart-on, ott is pár másodpercig mutatták, de állítólag elég macerás és drága technológia.
  • Prof William #5
    Vajon ki lessz bilbó? Ha van egy kis eszük megtartják az erdeti színészt hiszen már anno az első részben is sikerült fiatalabbnak maszkírozni amikor megtaláta gyűrűt. + a könyv szerint olyan 50 éves volt amikor elindult az útra szóval nem kellene sokat fiatalítani.