Szekeres Viktor

Időre fog menni az új Legyen ön is milliomos az RTL-en

A Vágó-féle újítások és a celebes különkiadások után ismét jelentkezik a civil Legyen Ön Is Milliomos! Fábry Sándorral. A játék menete azonban még drasztikusabb változásokon esik át.

A Fábry Sándor vezette népszerű kvízshowban márciustól alaposan megváltoznak a szabályok. A műsorvezető a megújult Milliomosban már nemcsak sztárokkal, hanem civilekkel is játszik. A tervek szerint az utca emberei az első fél órában, a sztárok pedig a műsor második felében kapnak esélyt, hogy elvigyék a maximálisan megnyerhető 40 millió forintot.

A Legyen Ön is Milliomos "felpörgetett" verziójában 6 játékos játszik, akik között sorsolással döntik el, hogy milyen sorrendben kapnak lehetőséget a kérdések megválaszolására. A kérdéseket időre kell megválaszolniuk, az első öt kérdésnél 15, a második ötnél 30, míg a másfél milliós kérdés után az utolsó ötnél már 45 másodperc gondolkodási időt kapnak. További nehezítésként az eddig ismert három segítséget (telefonos, felezés, közönség) már nem vehetik igénybe a versenyzők, illetve nem állhatnak meg. Ha a játékos egy kérdésre jól válaszol, akkor kapja a következő kérdést, ha nem, akkor a régi szabályokhoz hasonlóan azonnal kiesik a játékból.

Lehetősége lesz arra, hogy - a segítségek megvonásával megmaradt egyetlen egérútként - elpasszolja a kérdést, ebben az esetben visszaül a helyére, és a sorban következő játékos foglalja el a széket. Ő azt a kérdést, amelyet az előző játékos elpasszolt, már meg kell, hogy válaszolja, passzolásra csak a következő kérdéstől van lehetősége. Amennyiben nem tudja az előző játékos által "elpasszolt" kérdésre a választ, akkor azonnal kiesik.

Változás történt a bebiztosított nyeremények terén is. Míg korábban az ötödik kérdés után százezer forintot, a tizedik után pedig másfél millió forintot tudhatott a versenyző biztosan magáénak, addig most kizárólag a százezer forint marad meg fix nyereményként. Így ha valaki elrontja az ötmilliós kérdésre adott választ, akkor súlyos milliókkal szegényebben csupán százezer forinttal a zsebében térhet haza.

Új szabály az is, hogy minden olyan esetben, amikor valaki rossz válasszal távozik, a nyereményfa tetején lévő összeg megnyerésére már nincs lehetőség. Vagyis minél többen esnek ki a játékból, annál kevesebb a megnyerhető pénz! A Legyen Ön is Milliomos - felpörgetve! minden hónap harmadik csütörtökén lesz látható az RTL Klubon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zaraki Kenpachi #3
    Ez egyszerűen f*szságok ezek a szabály változtatások. Max fizetett emberek fognak ott ülni a játékban, erre még ott van a bunkó Fábry is.
    A macskaköves utat fellehetne szántani akkora eke ez a barom műsorvezető.
    Vágó óta nem az igazi ez LÖIM.
  • Fresh Duke #2
    A LÖIM volt annó az egyik legjobb műsor volt. De ma már... egyre rosszabb és rosszabb...
    Ezt a noob Fábryt se kellett volna idehozni, a többi játékos celebbel együtt elmehet a sunyiba. A szabályok megváltoztatása meg már csak szar a tortán.
  • Dynamic #1
    Úgy látszik, az új LÖIM is hasonlít a klasszikus magyar munkahelyre, vagyis hogy a változtatások a nehezebb munkában, a különböző juttatások csökkentésében (vagy teljes megvonásban) nyilvánul meg. Röviden: ez így egy fos.