Szekeres Viktor

Újabb halott támadhat fel a Lost 6. évadban

Még egy nagy visszatérőt köszönthetnek nemsokára a Lost 6. évadjának nézői, azonban mivel a hír spoilernek számít, csak az olvassa tovább, aki biztos abban, hogy nem akar meglepődni a későbbiekben.

Már több régen látott és halott szereplő tért vissza a Lost 6. évadjában (vagy fog visszatérni a hírek szerint), a legújabb Michelle Rodriguez, akinek karakterét, Ana-Luciát, a 2. évadban ölték meg. Rodriguez legutóbb egy 5. évados látomásban tűnt fel és az Entertainment Weekly értesülései szerint a szezon egyik utolsó részében jelenhet meg ismét.


Jelenleg Amerikában a Lost hatodik, egyben befejező évadja van adásban, melyben Rodriguez csatlakozhat többi visszatérőhöz, Maggie Grace-hez (Shannon), Harold Perrineau-hoz (Michael), Cynthia Watros-hoz (Libby) és Rebecca Maderhez (Charlotte). Arról, hogy Ana-Lucia milyen formában fog ismét megjelenni, egyelőre nincs információ.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #19
    Nem olvastad el az ötös kommentet és a 17-eset, ahol direkt úgy írtam, mintha egy debilhez szólnék. Ha még így sem érted, akkor nagyon sajnállak, mert még le sem tudod írni, hogy mi a bajod.
  • IMYke2.0.0.0 #18
    Még egyszer, utoljára: #13-as. Lassan, szótagolva olvasd el.
    Részemről a téma lezárva.
  • kalapos01 #17
    Tényleg ne legyél már ennyire buta ember.

    Írd le, hogy mi a bajod, mi miatt hisztizel. Amiatt, hogy kép is van a cikkben? (Nem lehet mindenki olyan okos, hogy vágja ki az a Rodriguez, meg egyébként is a cikkeket szokás képpel illusztrálni.) Ha nem lenne kép, akkor nem hisztiznél vagy akkor is hisztiznél?

    Leírom, hogy mit értesz félre. Aki elolvassa a címét a főoldalon, az általában van annyira értelmes, hogy tudja, rá akar-e klikkelni. Aki rá akar klikkelni, azt érdekli a hír, a spoiler, őt nem zavarja a kép, ha van, ha nincs. Ott érted félre a dolgot, hogy aki nem akar spoilert, akit nem érdekel a hír az nem klikkel rá és olvassa el és látja a képet. Érteeem?
  • lordofchaos #16
    Szintúgy.

    Egyébként meg miért kellett így szétphotoshoppolni az arcát?
  • FefeeX #15
    Amúgy 1440*900-as felbontáson (19" wide) csak a kép legfelső csíkja látszik, szóval ha akartam volna, becsukhattam volna, hogy ne lássam...
    A kedvedért majd megnézem otthon a 19" normál monitoromon is.
  • FefeeX #14
    Kötözködhetnéked van gondolom. Akit nem érdekel, mi történik, az nem olvassa el a cikket, így nem jön rá, hogy MÉG ki fog feltámadni, mert ugyebár csak eddig, majdnem minden szereplő újra szerepel a lostban. Szóval mondjuk már találgatni se lett volna nehéz, gyakorlatilag, aki szerepelt már benne, az újra szerepelni fog.
    Akit nem érdekel a spoiler, az ne nyissa meg a cikket, ennyi intelligenciával azért remélem, az átlag user is rendelkezik, aki be tud kapcsolni egy PC-t...
  • IMYke2.0.0.0 #13
    Te valamit nagyon benézel.
    Arról írok, hogy a cím és a kép eleve kinyírta a cikket - meg sem kellett volna írni a szövegét... érted már?
  • Szolnokboy1 #12
    bocsánat, egy valaki igen, nem is olyan régen. :)
  • Szolnokboy1 #11
    a Lostban emlékezetem szerint még soha senki nem támadt fel, szóval eleve szarul van megfogalmazva a cikk is szokás szerint.
  • kalapos01 #10
    Megint elolvastam, hogy mit írtál és egyre nagyobb hülyeségnek tűnik. Te arra számítottál, hogy egy halottfeltámadós hírben, ha rákattintasz, nem lesz spoiler?????