Szekeres Viktor

Két mozifilm fogja lezárni a Lostot

A sorozat véget ér májusban, de a Lost univerzuma tovább fog élni és lélegezni, hiszen a tervezett rajzfilmsorozat mellett mozifilmek is fognak érkezni. Legalábbis a Disney előzetes tervei szerint.

Ahogy az várható volt, a Lost készítői, Carlton Cuse és Damon Lindelof, tartották szavukat és a május végi finálé végeztével "magára hagyják" a sorozatot, azonban az ABC csatornának, illetve annak tulajdonosának, a Disney-nek még vannak tervei a sorozattal. A már pletykált animációs széria előtt ugyanis még két mozifilmet terveznek leforgatni a Lost alapján.


Az egyik film a Lost előzményeit taglalná és a hírek szerint a repülőgép lezuhanásával végződne, míg a másik produkció a jövőbe pillantana és megismertetné a nézőkkel, hogy a sorozat lezárása után 30 évvel mi történt a karakterekkel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #6
    Ajánlom figyelmedbe az első hozzászólást.
  • Blacktom #5
    De ronda, remélem nem ez lesz a tényleges szereplő. És miről fog szólni a rajzfilm, tudja valaki? Seb alapján Pilottal kezdődhet, de az eredeti alapján lesz, vagy kicsit másképp, vagy totál új történetek, amiről nincs szó a sorozatban?
    Illetve nem úgy volt, hogy nem akarnak filmet? Mármint a készítők. Jogok maradnak, és majd talán lesz még valami, de ők azt mondták, egyelőre nem foglalkoznak a témával egyáltalán, se filmet nem akarnak
  • Szolnokboy1 #4
    ez jópofa cikk :)
  • karit #3
    Jacob adja, hogy igazad legyen. Mármint Viktorunknak. A mai dátum sem érdekel.
  • kissssss #2
    április 2
  • Kozma89 #1
    aprilis 1