Újabb halott támadhat fel a Lost 6. évadban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem olvastad el az ötös kommentet és a 17-eset, ahol direkt úgy írtam, mintha egy debilhez szólnék. Ha még így sem érted, akkor nagyon sajnállak, mert még le sem tudod írni, hogy mi a bajod.
IMYke2.0.0.0
Még egyszer, utoljára: #13-as. Lassan, szótagolva olvasd el.
Részemrõl a téma lezárva.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tényleg ne legyél már ennyire buta ember.

Írd le, hogy mi a bajod, mi miatt hisztizel. Amiatt, hogy kép is van a cikkben? (Nem lehet mindenki olyan okos, hogy vágja ki az a Rodriguez, meg egyébként is a cikkeket szokás képpel illusztrálni.) Ha nem lenne kép, akkor nem hisztiznél vagy akkor is hisztiznél?

Leírom, hogy mit értesz félre. Aki elolvassa a címét a fõoldalon, az általában van annyira értelmes, hogy tudja, rá akar-e klikkelni. Aki rá akar klikkelni, azt érdekli a hír, a spoiler, õt nem zavarja a kép, ha van, ha nincs. Ott érted félre a dolgot, hogy aki nem akar spoilert, akit nem érdekel a hír az nem klikkel rá és olvassa el és látja a képet. Érteeem?
Szintúgy.

Egyébként meg miért kellett így szétphotoshoppolni az arcát?

\"See you kids. Study your math. Key to the Universe.\"

Amúgy 1440*900-as felbontáson (19" wide) csak a kép legfelsõ csíkja látszik, szóval ha akartam volna, becsukhattam volna, hogy ne lássam...
A kedvedért majd megnézem otthon a 19" normál monitoromon is.
Kötözködhetnéked van gondolom. Akit nem érdekel, mi történik, az nem olvassa el a cikket, így nem jön rá, hogy MÉG ki fog feltámadni, mert ugyebár csak eddig, majdnem minden szereplõ újra szerepel a lostban. Szóval mondjuk már találgatni se lett volna nehéz, gyakorlatilag, aki szerepelt már benne, az újra szerepelni fog.
Akit nem érdekel a spoiler, az ne nyissa meg a cikket, ennyi intelligenciával azért remélem, az átlag user is rendelkezik, aki be tud kapcsolni egy PC-t...
IMYke2.0.0.0
Te valamit nagyon benézel.
Arról írok, hogy a cím és a kép eleve kinyírta a cikket - meg sem kellett volna írni a szövegét... érted már?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szolnokboy1
bocsánat, egy valaki igen, nem is olyan régen. 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Szolnokboy1
a Lostban emlékezetem szerint még soha senki nem támadt fel, szóval eleve szarul van megfogalmazva a cikk is szokás szerint.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Megint elolvastam, hogy mit írtál és egyre nagyobb hülyeségnek tûnik. Te arra számítottál, hogy egy halottfeltámadós hírben, ha rákattintasz, nem lesz spoiler?????
Egy csomó tirpák cikk szokott itt lenni, ez tény, de ezúttal nem tudom, hogy mi a baj. A kép a megértést segíti elõ, ha véletlenül nincs fogalmad arról, hogy ki az a Rodriguez.

Most vagy marhára félreértesz valamit vagy marhára félreértesz valamit. Vagy azt vártad, hogy egy "valaki visszatér a Lostba" cikkben (hírben, miatökömben) nem írják le, hogy ki tér vissza? Mondom, valamit most nem fogsz 😊
IMYke2.0.0.0
Pontosan arra gondoltam, amit Woland88 kollégánk ecsetelt. Még ezen a mezei 19"-esen is azonnal megpillantottam Michelle képét. Plusz ott a cím és voilá, oda a cikk értelme...

Értem, de Imikének tényleg az a baja, hogy oda van írva a spoiler? Máskor meg az, ha nincs oda írba?

Én elsõre azonnal arra gondoltam, hogy a spoiler filmhíres oldalra vonatkozik, ahol nem Michelle képe van: http://www.sg.hu/film.php, nem a hír belsejére, mert ott nem lenne értelme. Meg a cím alapján is sejthetõ a dolog.
Nem az a baj, hanem az, hogy pl. egy 22" full hd monitoron betölti az egész cikket és látod a képet és már felesleges olvasni, hogy spoiler.
Olvass is. Le is an írva, hogy spoiler a cikk a gyengébbek kedvéért, de szerintem mindenki felfogta már a címbõl is, hogy feltámad egy halott.
És most akkor tegye fel a kezét az a Lost rajongó aki nem tölti a 6. évadot amerikai adásbekerülés után egy nappal xvidben vagy 720p-ben. <#eljen><#eplus2>
IMYke2.0.0.0
Akkor nem lenne spoiler az egész cikk, ha:
- mindenki csak 14"-en monitoron olvasná,
- nem egy kibaszott nagy Michell Rodriguez kép virítana a cikk közepén!
Köszönjük!

Sawyer megint megpakolja azt csá.

Az egyetlen karakter akit az egész sorozatban utáltam. De magát a színészt is.
Szerencsére hamar kinyírták, erre most visszajön.