Szekeres Viktor

A magyarok is elkészítették saját Da Vinci-kódjukat

Március harmadikán, szerda este mutatja be az m1 a Géniusz, az alkimista című sorozatot a Magyar Televízió egyes csatornája, hogy csütörtökön és pénteken folytassa a hátralévő két résszel.

Elérkezett az m1 új minisorozatának, vagy 150 perces filmjének premierje: a kicsit a Da Vinci-kódra is hajazó Géniusz, az alkimista ma este fél tíztől kerül adásba, hogy ugyanebben az időpontban csütörtökön és pénteken folytathassa a csatorna. A sorozat készítése a Tűzvonalban megszüntetése után kezdődött el, a Soós Péter rendezte alkotás nem kevesebb, mint 250 millió forintba került, s olyan színészek játszanak benne, mint Stohl András, Alföldi Róbert, László Zsolt és Tenki Réka.


Az olykor kemény nyelvezet miatt 16-os karikával sugárzott Géniusz szinopszisa szerint egy rendőr, főnökei tiltása ellenére nyomozni kezd édesapja halála ügyében és eközben furcsa összefüggéseket fedez fel a bűncselekmény és egy hatvan évvel ezelőtt élt alkimista személye között.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • m minnifield #6
    nem szűnt meg, a duna tv-n láthajuk a folytatást. hiphip!
  • Loverman #5
    a ciki inkább az hogy megszüntették a Tűzvonalban-t
  • kalapos01 #4
    Miért lett volna szar? Teljesen jó, főleg hazai viszonylatban. Pár fikagép mindig van.
  • Al Ashrad #3
    Kövezzetek meg, de nem volt olyan szar. Persze olyan jó sem, de magyar viszonylathoz képest még nézhető is volt. Nézni fogom a többi 2 részt is.
    És Tilda még mindig szexi.
  • TommyC #2
    most lesz az M1-en
  • InterFoxSOFT #1
    Ciki, nem kicsit, nagyon!