Szekeres Viktor

Megvan, ki lesz a tini Conan

Leo Howard lesz a gyerek Conan az elkövetkező Conan-rebootban, melynek egy része tehát a barbár gyerekkorával fog foglalkozni. Természetesen az eredettörténet után a film a hős felnőttkorára fog koncentrálni.

A Latino Review infrmációi szerint a G.I. Joe: A Kobra árnyéka című akciófilmből is ismert 12 éves Leo Howard fogja alakítani az ifjú Conant, a Lionsgate stúdió nemsokára forgatásra kerülő feldolgozásában, rebootjában. A karakter jelenléte egy apró lépéssel a film történetéhez is közelebb vihet minket, hiszen a hírek szerint a Marcus Nispel rendezte Conan első negyedórája foglalkozik a főhős gyermekkorával.


Bár még a premier dátumát nem tűzték ki, a forgatás előkészületei már zajlanak Bulgáriában, s mint ismeretes, az egykori Baywatch- és Csillagkapu Atlantisz-sztár, Jason Momoa fogja alakítani Conant, a barbárt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kropotkin #14
    Mondjuk ez reeboot lesz. A film készítői az eredeti karaktertörténethez tartják magukat az állításuk szerint. A eredeti Conan nem volt rabszolga fiatalkorában. A kerekes sztori jóval késöbb a már felnőtt Conannal esik meg. Mondjuk momoa tényleg gáz. "Conan a csirke" lesz a film címe?
  • Aldo Moro #13
    Na, épp ezt akartam irni. Conan gyerekkorában rabszolga volt, mit lehet ezen filmezni. Amúgy The Rock tényleg jó Conan lenne, neki való szerep.
  • FL Zoli #12
    S a srác másfél órában tolja majd a szárazmalmot?:))
  • zola2000 #11
    Azt bírom hogy a conanból én mindig a Meitantei Conanra gondolok, már régóta nem kattintok rá emiatt Conanos hírre, de a cím megzavart, és elkezdtem reménykedni a "lehetetlenben"...
  • Hornymut #10
    A Stargate Atlantis egyik főszereplője, Ronon :-)
  • tazmanch #9
    Már kommentáltam v.melyik cikknél, h sokkal jobb lenne egy ilyen szerepre olyan fazon, akit nem kell felpumpálni, mert már meg vannak az adottságai (vagy már fel van pumpálva és úgy szoktuk/szerettük meg).
    Pár alternatíva: Dwayne Johnson (oké, ő félvér), TripleH, vagy akár Stone Cold (lehet, ő kicsit sűrű a szerepre). Most hirtelen pankrátorok jutottak az eszembe, de ehhez nem hiszem, h nagy színészi teljesítmény szükségeltetik.
  • tazmanch #8
    Ki ez a Jason Momoa?
  • Running #7
    Remélem agyonverik az első jelenetben.
  • Etinger #6
    Jason Momoa mióta feka?
  • Bandew #5
    Nekem ez a "feka barbár" sántít. Mióta feka Conan?