Szekeres Viktor

Be sem mutatott mozifilmnek jöhet a folytatása

Folytatódhat a még be sem mutatott Valentin nap. A második rész története a tervek szerint Szilveszterkor játszódna, és ugyanúgy sok történettel és még több karakterrel operálna.

Még be sem mutatták a Valentin nap (Valentine's Day) című romantikus filmet, de máris a folytatását tervezik. Persze nem egyedi az efféle megoldás, hiszen a Star Trek írói is már a premier előtt nekiálltak a második rész forgatókönyvének, hogy időt spóroljanak.


Tavaly, miután a Warner jó lóra tett a Valentin napi Nem kellesz eléggé című romkommal, egy hasonló filmmel szerették volna az idei szerelmes napi mozis bevételüket megalapozni. A Deadline Hollywood információi szerint a következő lépés egy sorozat, egy franchise kialakítása lenne.

Katherine Fugate, a Valentin nap forgatókönyvírója, már meg is kapta a megbízást, hogy New Year's Eve címmel írjon egy hasonló, sok szereplős filmet, egy afféle antológiát, melyben sok történet és sztár keresztezi egymás útját. A különbség mindössze annyi lenne, hogy a sztori Szilveszter estéjén játszódna. (A tervek szerint idővel minden ünnep kaphatna hasonló történetet.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • portable #1
    mint a horrora akadva és társai