20
  • ldavid
    előtte én sem hallottam a képregényről, és hát szerintem egy szar volt
  • portable
    én többször is megnéztem, jó volt
  • zombeeka
    Nem lesz folytatás???
    "Borzalmas!"
    Az az egy rész is bőven elég volt,köszönjük szépen!
  • winnie
    jaja, bukás, jókora. marketinggel belekerült 200 millióba és amerikában csak 100 millió a bevétel, a felét láthatta viszont a stúdió és sajnos dvd-n sem volt akkora durranás, ahogy azt várni lehetett. pedig jó volt a film, nem tipikus szuperhősös.
  • csimmasz
    Ha nem tévedek ebből lejön a mozik haszna,reklám meg ilyesmi,nem?
    Valszeg mégis csak bukás.
  • dartois83
    Először nem tudtam, ki a fene az a Piere Woodman akit szerinted M.Bay felkérne az ő "verziójához". Utánanéztem imdb-n, wiki-n, hát mit ne mondjak, Dr. Manhattanként őt választani fura egy izlésre vallana...
  • Seth
    Soha nem hallottam a képregényről előtte, azóta se néztem utána, de a film ütött nálam, nagyon .
  • Silenzio
    Mert nem ismered a képregényt, így fingod nincs az egészről. Nem a te hibád, van, amit nem szerencsés megfilmesíteni.
  • Silenzio
    130 millió dolláros gyártási költség, 185 milliós bevétel. Ez már bukás? Hát bekaphatják a hátam. A reklámköltségek nem tudom, beleszámítanak-e, de a reklám úgyis kapitalista retardált világunk öngerjesztő, haszontalan rákfenéje, így leszarom.
  • johny777
    Szerintem hihetetlenül jól ki voltak találva a karakterek, bár a filmben néhány szereplőt megváltoztattak. Mellesleg a képregény sokkal izgalmasabb volt számomra hiszen részletesen mutatott be mindenkit, nem úgy mint az össze vissza vágott filmben. Nemrégiben láttam az Ultimate Cut verziót ami 3 és fél órás, és erre mondtam hogy hasonlít a képregényhez.
    Ahhoz hogy sikeres legyen a film, nem szabadott volna követni a képregény menetét, hanem hasonló kevésbé túl spilázott ám rengeteg „action”-nel megfűszerezett "action" movít készíteni. Vagyis az egész produkciót kivettem volna Zack Snyder kezéből és át adtam volna a staféta botot Michael Bay-nek, hadd alakítsa saját elképzelése szerint. Akkor lehet volna egy pár alakítás, szerep csere:
    Selyem kísértet – Megan Fox
    Rorschach – Shela Buff
    Éji bagoly – Nicolas Cage
    Dr Manhattan – Pierre Woodman
    Edward Blake (Komédiás) – Steve Buscemi
    Ozymandias - Ewan McGregor
    Történet hasonló a Transformers 2-éhez, vagy egy halálos gépezet a földön, nem a sivatagban, hanem az Antarktiszon, amit idegenek építettek idő számításunk előtt 10000 évvel és egy mátrix kulccsal lehet kinyitni amit pont New York szitiben rejtettek el és ennyi.
  • FefeeX
    Sajnos sokan nem tudják értékelni azt ami valóban érték. Ez egy teljesen más kategória mint az átlagos szuperhős filmek, azonban ezt előre tudni lehetett, erről mentek a cikkek is folyamatosan, van akinek nem jön be, ez van, de aki azért nem szereti mert nem azt kapta amire várt, az vagy nem olvasott előtte vagy nem volt képes felnőni a szövegértelmezéshez --> mindkettő az ő hibája.
    A film szerintem nagyon jó és tanulságos volt, valamint sokkal életszerűbb, mint a filmek 98%-a, még Dr Manhattannel együtt is :)
  • InfinityZaion
    Halál unalmas film volt... Én szeretem az elgondolkodtató filmeket, de ennek semmi értelmét nem láttam. Azt hittem, egy izgalmas képregény film lesz, ehelyett egy borzalmasan unalmas vontatott vacak volt az egész. Kár is lenne folytatni...
  • Zoliz
    Szerintem a tavalyi év legunalmasabb filmje volt, moziban még úgyahogy végigszenvedtem, de itthon már csak fél órát bírtam belőle és törlés.
  • Bogyi007
    Ezt szomorúan hallom, nagyon bejövős volt a film pedig számomra is. Biztosan túl gondolkodtatós volt az amcsik számára a film mondanivalója és nem fogták fel.
  • avman
    Worldwide: $185,253,487
    Production Budget: $130 million
    kérdés az, h ki és mennyit költött reklámra, illetve h a külföldi bevételekből mennyi jutott vissza a stúdióhoz.
  • Kerub
    Könyörgöm... a Watchmen úgy jó, úgy kerek ahogy van. Csak elvenne az értékéből ha ehhez hozzáadnának. Egyáltalán nem örülök a folytatásnak, de legalább film nem fog készülni.
    Btw a film nagyon jó volt!!! Ajánlom minden fan figyelmébe a plusz fél órás rendezői verziót, mert azzal lesz igazán kerek ^^
  • KoS
    Szerintem is nagyon jo volt a film. Kihozta a kepregenybol ami belefert 1 filmbe.
  • jahola
    Nem is figyeltem hogy anyagilag megbukott....
  • kissssss
    de még mennyire.
  • mans
    Pedig jó volt a film.