Szekeres Viktor

Az első esélyes az új Pókember főszerepére

Logan Lerman az első színész, akiről kiderült, hogy esélyes lehet a Pókember negyedik részének főszerepére, de a hírek szerint ez nem jelenti azt, hogy a színész lenne az elsőszámú kiszemelt.

A Percy Jackson és az olimposziak: Villámtolvaj című, nemsokára bemutatásra kerülő könyvadaptáció főszereplője, Logan Lerman elmondta az Access Hollywoodnak, hogy korai tárgyalásokat folytatott a Pókember 4-gyel kapcsolatban, Peter Parker szerepére vonatkozóan.


A színész interjújában kifejtette, hogy érdekli őt Pókember karaktere, szívesen részt venne a filmben, s annak is örülne, ha a szuperhős emberi oldalát hangsúlyoznák ki benne. A Heat Vision blog információi szerint azonban a Sony és a színész sajtósa is cáfolta azt, hogy Lerman az elsőszámú jelölt lenne, mint ahogy a stúdió sem tárgyalt még szerződésről Lermannel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomcsa4 #20
    A filmben sem volt pancser. Max a csajoknál. De pont erről szól az eredeti képregény is. Ne a századik felvonást számítsd. És pont arról van szó, hogy meg kell tanulnia szuperhősként és átlagemberként egyszerre élni. Ebben segít a környezete.

    Én még mindig azt pontom, hogy mindhárom film szuper! (Batmanből meg az első teszett, amiben Jokert Jack Nicholson játssza. Eme Batman csúcsszuper.)
  • Zombee #19
    Olvass Pókembert, sokat. Peter Parker nem egy pancser. A csipkelődő, beszólogatós humorával intellektuálisan is felpofozza ellenfelei többségét. De Parkerként is cinikusan áll a dolgokhoz picit. Én ezt nagyon hiányoltam a filmekből, amellett, hogy ez a Toby gyerek teljesen töketlen. Frodónak jó lehetett volna, de Pókembernek nem volt az.

    Persze az, hogy kit mennyire zavar a történeti hűtlenség, változó. Én sok Pókembert olvastam, ezzel szemben pl. X-Ment, Vasembert soha, de maguk a filmek tetszettek. Bár a Pókember mint film sem állta meg a helyét szerintem.

    Erőszakos Batman: a két új film a Frank Miller féle sötét képregényeket vette alapul, de tutyimutyi Pókember füzetekről nem tudok. Ettől függetlenül én a két Tim Burton filmet tartom etalonnak mind a Batman, mind úgy általában a képregényadaptációk közt. Persze az kicsit más eset, Raimivel szemben, aki csak azért volt ott, hogy felügyelje, amit a stúdió megparancsolt, Burton teljesen beleadta magát a filmbe.
  • tazmanch #18
    Az a jó öreg Stallone jön még nekünk idén egy faszogányos Expendables c. filmmel. A bemutatója alapján jó pár 20-30 éves megirigyelhetné a fizikumát (jó-jó, tudjuk, h dublőr, meg minden, de akkor is).
    Na, az a film nagyon várós, ellentétben ezzel a fostaligával
  • tazmanch #17
    Atyavilág! Ezmegkiez? Egyáltalán elmúlt 14 éves? Borzasztó.
    Az előző is megagáz volt, nem hittem volna, h lehet majd überelni. Sikerült.
    Bízom benne, h nem marad így.
    Nem értem, h miért nem lehet egy képregény/akcióhős figurához megfelelő színészt találni?
    Thor-nak pl simán mehetett volna TripleH, illetve Conan-nak Dwayne Johnson (alias Rock). Nem ilyen kis b.zik.
  • winnie #16
    nem látod a lényeget. a színészgyereknek leve szuperhős neve van:)
  • zombeeka #15
    Logan Lerman??? Ez a nyálas kismajom...!
    Borzalom ha egy ilyen alakot akarnak főszerepre a Pókember filmekbe!
  • Etinger #14
    Egyszerűen az igazi Peter Parker azért egy belevalóbb, közel sem ilyen tutyimutyi bénabéla srác mint amit Maguire alakított.. és vannak poénja, melyek teljesen másra építenek mint pl az egyébként szintén klassz Vasember. És intelligens humorra gondolok.
  • tomcsa4 #13
    Humor? VAn benne. Pl a főhős pancserkedései (első film busz jelenet, második film poharas jelenet). Oké oké, túlzottan sok az ilyen pancserkedős film, de amikor a Pókember képregény megjelent, akkro még nem volt az.

    De mégis mit akarsz? Gatyába szarást?

    Vasember: ötlet jó, de egy ember öltözik be vasembernek? Nem ismerem a képregnyt, gondolom hű ahhoz, szóval ezért mondom azt, hogy nem nyerte el a tetszésemet és nem mondom azt, hogy egy szar. Semmi természetfeletti nincs benne, pedig egy szuperhősösben általában van. (Jó, Batman sem természetfeletti.)
  • Cat #12
    "HUMOR. ez hiányzik leginkább"

    És pont emiatt borzasztó sikeres a Vasember, mert ott ezt nem hagyják ki.
  • richard45 #11
    Ha ez a taknyos lesz az új Parker, akkor nálam tuti felejtős lesz ez a rész.