Az első esélyes az új Pókember főszerepére

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A filmben sem volt pancser. Max a csajoknál. De pont errõl szól az eredeti képregény is. Ne a századik felvonást számítsd. És pont arról van szó, hogy meg kell tanulnia szuperhõsként és átlagemberként egyszerre élni. Ebben segít a környezete.

Én még mindig azt pontom, hogy mindhárom film szuper! (Batmanbõl meg az elsõ teszett, amiben Jokert Jack Nicholson játssza. Eme Batman csúcsszuper.)

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Zombee
Olvass Pókembert, sokat. Peter Parker nem egy pancser. A csipkelõdõ, beszólogatós humorával intellektuálisan is felpofozza ellenfelei többségét. De Parkerként is cinikusan áll a dolgokhoz picit. Én ezt nagyon hiányoltam a filmekbõl, amellett, hogy ez a Toby gyerek teljesen töketlen. Frodónak jó lehetett volna, de Pókembernek nem volt az.

Persze az, hogy kit mennyire zavar a történeti hûtlenség, változó. Én sok Pókembert olvastam, ezzel szemben pl. X-Ment, Vasembert soha, de maguk a filmek tetszettek. Bár a Pókember mint film sem állta meg a helyét szerintem.

Erõszakos Batman: a két új film a Frank Miller féle sötét képregényeket vette alapul, de tutyimutyi Pókember füzetekrõl nem tudok. Ettõl függetlenül én a két Tim Burton filmet tartom etalonnak mind a Batman, mind úgy általában a képregényadaptációk közt. Persze az kicsit más eset, Raimivel szemben, aki csak azért volt ott, hogy felügyelje, amit a stúdió megparancsolt, Burton teljesen beleadta magát a filmbe.

tazmanch
Az a jó öreg Stallone jön még nekünk idén egy faszogányos Expendables c. filmmel. A bemutatója alapján jó pár 20-30 éves megirigyelhetné a fizikumát (jó-jó, tudjuk, h dublõr, meg minden, de akkor is).
Na, az a film nagyon várós, ellentétben ezzel a fostaligával

ha van hónaljam, akkor hol a hónom? \"csak kiverjük egymásnak, de semmi buzulás.\" Luke, én vagyok az apád.

tazmanch
Atyavilág! Ezmegkiez? Egyáltalán elmúlt 14 éves? Borzasztó.
Az elõzõ is megagáz volt, nem hittem volna, h lehet majd überelni. Sikerült.
Bízom benne, h nem marad így.
Nem értem, h miért nem lehet egy képregény/akcióhõs figurához megfelelõ színészt találni?
Thor-nak pl simán mehetett volna TripleH, illetve Conan-nak Dwayne Johnson (alias Rock). Nem ilyen kis b.zik.

ha van hónaljam, akkor hol a hónom? \"csak kiverjük egymásnak, de semmi buzulás.\" Luke, én vagyok az apád.

nem látod a lényeget. a színészgyereknek leve szuperhõs neve van😊
zombeeka
Logan Lerman??? Ez a nyálas kismajom...!
Borzalom ha egy ilyen alakot akarnak fõszerepre a Pókember filmekbe!

Irgum-burgum :)

Egyszerûen az igazi Peter Parker azért egy belevalóbb, közel sem ilyen tutyimutyi bénabéla srác mint amit Maguire alakított.. és vannak poénja, melyek teljesen másra építenek mint pl az egyébként szintén klassz Vasember. És intelligens humorra gondolok.
Humor? VAn benne. Pl a fõhõs pancserkedései (elsõ film busz jelenet, második film poharas jelenet). Oké oké, túlzottan sok az ilyen pancserkedõs film, de amikor a Pókember képregény megjelent, akkro még nem volt az.

De mégis mit akarsz? Gatyába szarást?

Vasember: ötlet jó, de egy ember öltözik be vasembernek? Nem ismerem a képregnyt, gondolom hû ahhoz, szóval ezért mondom azt, hogy nem nyerte el a tetszésemet és nem mondom azt, hogy egy szar. Semmi természetfeletti nincs benne, pedig egy szuperhõsösben általában van. (Jó, Batman sem természetfeletti.)

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

"HUMOR. ez hiányzik leginkább"

És pont emiatt borzasztó sikeres a Vasember, mert ott ezt nem hagyják ki.

Ha ez a taknyos lesz az új Parker, akkor nálam tuti felejtõs lesz ez a rész.

Honnan tudod, hogy Tobey Maguirenek jó a szerep és akar még szerepelni?

Sam Raimi meg nem baj, hogy itt hagyja ezt a produkciót.... <--- mondtam ezt 2-3 hete mikor kiderül... most meg....

A Sony lassan olyan lesz mint a FOX... csinálják a gagyit... a rendezõknek megmondják mit hogyan... és csodálkoznak ha a kritikai visszhang egy nulla.

Elhiszem, hogy Raiminak a töke tele volt, hogy csak égeti magát ezzel a sorozattal, mikor õ jobb rendezõ ennél.

Amúgy tényleg ilyen nehéz lenne beleolvasni egy képregényben? Könyörgöm vegyék már elõ és nézzék meg milyen ez a karakter... Sõõõt... nézzék meg a rajzfilmet, még abban is egészen hasonlóra sikeredett...

HUMOR. ez hiányzik leginkább... és ezért volt a Tobey egy pancser. vagy a Tobey fél PParker
Bogyi007
Toby Maguire mi a rákért nem jó nekik a szerepre?

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Nem értem miért szarakodnak ennyit ezzel...és azt sem értem miért nem Sam Riami rendezi az újat (persze, világos, hogy pénzügyi okok, a kérdés csupán filozófiai)
és most ilyen csipszarokat szemelnek ki...ha már változtatnak, akkor nem ártana egy mélyebb, sötétebb folytatás, mint a Batmannél (persze elõröl kezdve mindent)
Összevissza variálnak a pénzmosodában 😊
ez a gyerek még tacskó

A jó öreg Stallone. Idén lesz 64 éves ha jók a wiki infórmációi. Derékfájásos pókember nem a legjobb. 😊

Ez a gyerek rosszabb mint az elõzõ. Inkább akkor Stallone 😄
1, ez is nyálas (csak azoknak mondom, akiknem nem tetszett az elõzõ fõszereplõ).
2, "A színész interjújában kifejtette, hogy érdekli õt Pókember karaktere, szívesen részt venne a filmben, s annak is örülne, ha a szuperhõs emberi oldalát hangsúlyoznák ki benne."

Kéremszépen, ez teljesen így volt eddig is. Pókembernek meg kellett tanulnia bánni az képességével, de amím emberként nem rendezi magát, nem lehet szuperhõs. Amikor döntenie kellett, hogy Mary után futkosson vagy továbbra is védje az embereket (szerencsére aztán összetette a kettõt, bár addig eltelt egy kis idõ), illetve, hogy ne önbíráskodjon (amikor megmondta a nagynénjének, hogy "megölte" a homokembert - itt már tudta, ohgy õ volt nagyapja gyilkosa - és nagynénje pedig felvilágosította, hogy nem ítélkezhetünk mások felett még akkor sem, ha nekünk ártottak).

Persze aki érzelemszegény, az nem fogja fel ezeket a dolgokat. Nekik marad a véres Batman. (Amúgy az eredeti Batman képregény sem a kínzásokról szól, csak gondoltam megjegyzem.)

A Zac Efron pletyka ennyire alaptalan?
hát, peter parker-t középiskolásként csípte meg a pók, szóval még túlkoros is😊
bébi pókica lesz úgy látszik :-) na erre se leszek kíváncsi