Szekeres Viktor

Antal Nimród rendezheti a Pókember 4-et?

Egyes források alapján a nyáron bemutatásra kerülő Predators magyar készítője, Antal Nimród lehet Sam Raimi távozása után a Pókember negyedik részének rendezője.

A Deadline Hollywood Daily értesülései szerint a tavaly év egyik legjobb filmjének, a (500) Days of Summer rendezője, Marc Webb kúszott fel a Sony által kinézett rendezők névsorának az élére, akik szóba jöhetnek a Pókember-reboot készítésével kapcsolatban.

Erre a hírre kontrázott rá a QuietEarth blog, miszerint valójában Antal Nimród van a Sony kívánságlistájának élén. A blog értesülései szerint Sam Raimi még első hollywoodi filmjének forgatása idején találkozott a magyar rendezővel, s rögtön egy hullámhosszra kerültek. E találkozásnak köszönhetően rendezhette Antal Nimród a Sam Raimi producersége alatt készített Szállítmányt, s miután a Predators-ról jelenleg is rengeteg pozitív pletykát hallani Hollywood-szerte, a Sony úgy gondolja, hogy megpróbálja ismét magához kötni a magyar rendezőt - a Pókemberrel.

Persze mindössze egyetlen értesülésre alapozva mindezt csak pletykának lehet minősíteni, de nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél (a Predatorsnál is hasonlóképp szivárogtak a hírek Antalról), főleg, hogy nem magyar, hanem amerikai oldal az értesülés kiindulópontja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lAngelus #16
    Így lenne lottó ötösöm! Egyszerűen éreztem, hogy kritikus szemmel nézve a Pókember - akárcsak Superman - megérett a teljes újraindításra.
  • algost #15
    Én már azt hallottottam, hogy Antal Nimród rendezi az Új Batnan filmet is:):)
    Komolyan mondom, vicc az egész:)
  • Wittgen #14
    Szerintem a Vacancy és az Armored is elég korrekt kis film volt. Igaz, hogy a forgatókönyv és a sztori nem volt hú de nagy szám, viszont mind a rendezés, mind a színészek jól végezték a dolgukat. Igaz, hogy mindkét film sima iparosmunka, de legalább szórakoztatóak voltak, nem úgy mint egynéhány nagy nevű emberke által kreált nagy színészekkel teletűzdelt f*s.
  • Reg5 #13
    Nekem jobban tetszett mint a Kontroll, bár nagyon érezni rajta, hogy magyar ember rendezte.
  • CaptainRumi #12
    Hát amelyik scriptre egy Oscar díjas Adrien Brody rábólint ( nem hinném, hogy a menedzsmentje erőszakolt rá egy akció szerepet) az annyira nem lehet rossz script. Sőt itt Antal még több szabadságot kapott, mint az első két filmnél, szóval reméljük nem a forgatókönyven bukik el az egész.
  • winnie #11
    érdekesség egyébként, hogy kvázi két elsőfilmes forgatókönyvíró sztoriját rendezte meg eddigi két hollywoodi filmjében és jé, a predators is két elsőfilmes szkriptje lesz.
  • winnie #10
    "szerintem Ő még nem tett le semmi olyasmit az asztalra, ami alapján a Sony rábízná egy ekkora volumenű cím rendezését. "

    igazából nem is tehetett, hiszen csinált egy szerzői filmet meg két stúdiófilmet, most pedig készíti a harmadikat. egy hozzáértő vagy a stúdió azonban látja, hogy milyen anyagból mit hozott ki, hogy miképp bánik a színészekkel, hogy mennyire megbízható, hogy mennyire kreatív, hogy milyen ötletei vannak - nem véletlen, hogy már a vacancy után azonnal leszerződtette őt még egyszer a screen gems és az sem, hogy az armored premierje előtt, látva a filmet, rodriguez is lecsapott rá.
  • CaptainRumi #9
    Bár forgatási képekről nem épp bölcs dolog megállapítani, hogy ütős film lesz, azért megkockáztatom. Szemezzetek ti is:

    predators set photos
  • scagnetti #8
    A Szállítmány tényleg rosz lett, de ez elsősorban a borzalmasan gyenge forgatókönyvnek tudható be.
  • Zombee #7
    Elhagyott szoba (Vacancy). Mérsékelten sikeres thriller, ami jó kritikákat kapott többnyire, ez volt az első amerikai rendezése.
    Amúgy ez hülyeség, hogy ő még nem tett semmit, amiért a Sony rábízna egy ekkora filmet. Mit kell tenni ehhez? Rendezni egy többszörös Oscar-díjas filmet? Akkor a következő aligha a Pókember 4 lenne... az ilyen filmekhez a jól dolgozó, megbízható jómunkásembereket keresik, márpedig Antal Nimród jelenleg Hollywood-ban legfeljebb csak annak számít, Kontroll ide vagy oda.