16
  • lAngelus
    #16
    Így lenne lottó ötösöm! Egyszerűen éreztem, hogy kritikus szemmel nézve a Pókember - akárcsak Superman - megérett a teljes újraindításra.
  • algost
    #15
    Én már azt hallottottam, hogy Antal Nimród rendezi az Új Batnan filmet is:):)
    Komolyan mondom, vicc az egész:)
  • Wittgen
    #14
    Szerintem a Vacancy és az Armored is elég korrekt kis film volt. Igaz, hogy a forgatókönyv és a sztori nem volt hú de nagy szám, viszont mind a rendezés, mind a színészek jól végezték a dolgukat. Igaz, hogy mindkét film sima iparosmunka, de legalább szórakoztatóak voltak, nem úgy mint egynéhány nagy nevű emberke által kreált nagy színészekkel teletűzdelt f*s.
  • Reg5
    #13
    Nekem jobban tetszett mint a Kontroll, bár nagyon érezni rajta, hogy magyar ember rendezte.
  • CaptainRumi
    #12
    Hát amelyik scriptre egy Oscar díjas Adrien Brody rábólint ( nem hinném, hogy a menedzsmentje erőszakolt rá egy akció szerepet) az annyira nem lehet rossz script. Sőt itt Antal még több szabadságot kapott, mint az első két filmnél, szóval reméljük nem a forgatókönyven bukik el az egész.
  • winnie
    #11
    érdekesség egyébként, hogy kvázi két elsőfilmes forgatókönyvíró sztoriját rendezte meg eddigi két hollywoodi filmjében és jé, a predators is két elsőfilmes szkriptje lesz.
  • winnie
    #10
    "szerintem Ő még nem tett le semmi olyasmit az asztalra, ami alapján a Sony rábízná egy ekkora volumenű cím rendezését. "

    igazából nem is tehetett, hiszen csinált egy szerzői filmet meg két stúdiófilmet, most pedig készíti a harmadikat. egy hozzáértő vagy a stúdió azonban látja, hogy milyen anyagból mit hozott ki, hogy miképp bánik a színészekkel, hogy mennyire megbízható, hogy mennyire kreatív, hogy milyen ötletei vannak - nem véletlen, hogy már a vacancy után azonnal leszerződtette őt még egyszer a screen gems és az sem, hogy az armored premierje előtt, látva a filmet, rodriguez is lecsapott rá.
  • CaptainRumi
    #9
    Bár forgatási képekről nem épp bölcs dolog megállapítani, hogy ütős film lesz, azért megkockáztatom. Szemezzetek ti is:

    predators set photos
  • scagnetti
    #8
    A Szállítmány tényleg rosz lett, de ez elsősorban a borzalmasan gyenge forgatókönyvnek tudható be.
  • Zombee
    #7
    Elhagyott szoba (Vacancy). Mérsékelten sikeres thriller, ami jó kritikákat kapott többnyire, ez volt az első amerikai rendezése.
    Amúgy ez hülyeség, hogy ő még nem tett semmit, amiért a Sony rábízna egy ekkora filmet. Mit kell tenni ehhez? Rendezni egy többszörös Oscar-díjas filmet? Akkor a következő aligha a Pókember 4 lenne... az ilyen filmekhez a jól dolgozó, megbízható jómunkásembereket keresik, márpedig Antal Nimród jelenleg Hollywood-ban legfeljebb csak annak számít, Kontroll ide vagy oda.
  • tyuklepes
    #6
    Elhagyott szoba Cate Beckinsale-lel (a másik, főszereplő fickó neve nem jut eszembe :))
    Predators kapcsán, remélem, nem eröltetik a PG13-at, akkor akár még siker is lehet. Akkor pedig jöhet(ne) a Pók 4 ...
  • benkoszabi
    #5
    Hát a Szállítmány úgy tudom elég gyengus lett...lehet e Predators-al is bebukik...amúgy magyar vagy sem, a Konroll-on kívűl nekem más munkája nem ismert...

    Olyan rendezőt meg már láttunk sokat, akiknek egyetlen 1 igazán jó filmjük volt, azután pedig eltűntek a süllyesztőben
  • tyuklepes
    #4
    Antal Nimród kapcsán: félreértés elkerülése végett, én örülnék ha ilyen módon lenne öregbítve kis hazánk hírneve, de szerintem Ő még nem tett le semmi olyasmit az asztalra, ami alapján a Sony rábízná egy ekkora volumenű cím rendezését. Szerintem. De ne legyen igazam :)
  • Zombee
    #3
    Gondolom, te se ismered a Pókembert. Peter Parker nem egy ilyen kis töketlen fazon, mint a Toby. Amúgy meg tökmindegy, ki rendezi, úgyis a Sony adja áldását a forgatókönyvre, az ilyen filmeknél a rendező csak a forgatást dirigálja a szkript alapján. Ugyanolyan nyálas, semmitmondó film lesz az új Pókember is, feltéve, hisz semmi értelme változtatni, mivel igen jövedelmezőek voltak az eddigi részek is.
  • endrev
    #2
    Az jó lenne, ha velük lenne, de azért Antal Nimród közreműködése is megnyugtató lenne... :)
  • Loverman
    #1
    Stan Lee twittere meg folyamatosan azt hangoztatja hogy lesz rendes Pókember 4, Sammel, Tobey-val