Szekeres Viktor

Nem lesz Pókember 4 - jön a reboot

A Sony Pictures Sam Raimi tétovázása után úgy döntött, hogy nem készíti el a Pókember 4. részét, inkább új rendezővel és új szereplőkkel új Pókember-sorozatba kezd.


Sam Raimi
A Deadline Hollywood Daily értesülései szerint a Sony Pictures úgy döntött, hogy rebootolja, vagyis újraindítja a mozis Pókember-szériát. Ez köszönhető annak, hogy Sam Raimi kiszállt a 4. részből, mivel nem tudta garantálni, hogy 2011 nyarára elkészül a tervezett filmmel, valamint, hogy a szoros határidő mellett meg tudná tartani a sorozat kreatív "integritását".

A Sony döntése azt jelenti Raimi kiszállása mellett, hogy Tobey Maguire sem fogja többször magára ölteni a piros-kék kosztümöt, illetve a többi karakter is új gazdát fog kapni. A stúdió, mivel nem akartak senkit Raimi helyére hozni, a negyedik rész elkészítése helyett Jamie Vanderbilt forgatókönyvét kezeli majd a reboot szkriptjeként, és új rendezőt fognak felfogadni a képregényfilm mellé.

Sam Raimi következő projektje az új, nagyszabású mozis sorozat potenciáljával kecsegtető World of Warcraft vagy Dennis Lehane regényének, a The Given Daynek az adaptációja lehet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lAngelus #38
    HURRÁ! :)
  • nickwearby #37
    Jaj, neeee :(((

    Neki abszolút nem olyan feje van.....

    Egyébként bírom, de PP ne ő legyen!
  • nickwearby #36
    á, ő tényleg nagyon jó lett volna :(

    Az alternatív, akit mutatsz, szerintem túl jófiús.
    Ez lehet, hogy hülyén hangzott....
  • xido #35
    Jaja..és miért lett MJ csúnyább,mint kellene és lenne Fekamacs még csúnyább:))
  • Interfan #34
    Ezek szerint nem olvastad a képregényeket... De ha már így gondolod, áruld el légyszíves, Venom/Eddie Brock karaktere(Topher Grace) ugyan miben hasonlított a képregényekben látott 2méteres vadállatra(a többi tulajdonságát nem is sorolom)?
  • endrev #33
    Pedig mindegyik nagyon jól megválasztott szereplő volt... A képregény alapján. Remélem nem valami koppintás-színvonalat fogunk majd kapni...
  • Szolnokboy1 #32
    "Marvel earns royalties and a piece of the merchandising sales from those movies"

    azért nem mindegy, hogy részesedése van vagy a full bevétel az övé lásd. Iron Man
    de ha tényleg úgy van, ahogy mondod, hogy amíg élnek a jogokkal, addig nincs szerződés bontás, akkor úgy is mindegy, bár nekem ez a dolog eléggé sántít.

    a Shia-s dologra meg rengeteg ellenpéldát lehet mondani. például Daniel Craig vagy Robert Downey Jr. aki nem akarja, hogy beskatulyázzák, az tud tenni ellene. itt jegyzem meg, hogy Robert Downey azt mondta, hogy ezentúl a két karakter (T.Stark és Holmes) közt kíván őrlődni. Tobey egyszerűen szerencsétlen volt vagy szar volt az ügynöke.
  • winnie #31
    de ha a sony csinálni fogja a pókembereket, akkor a marvel (és a disney) nem tud mit tenni elvileg.

    elvileg nem a marvelen múlik, mert a szerződés szerint nagyon sokáig a sony-nál maradnak a jogok, ha azokat használják is. tehát ebből a buliból a marvel nem tud kihátrálni, meg szerintem nem is akar.

    pár idézet: "Although Disney is constrained by the fact that big-name Marvel superheroes such as Spider-Man are already locked up in long-term deals with rival movie studios"

    "And there are some characters Disney says it is happy to let other movie studios keep developing, including Spider-Man at Sony Pictures and the X-Men and Fantastic Four at 20th Century Fox. Marvel earns royalties and a piece of the merchandising sales from those movies, and Disney soon will, too."
  • winnie #30
    szüksége nincs is, hogy új filmet csináljon, viszont szeret dolgozni, stb. de nem új filmre utalok, hanem arra, hogy egy sorozatban beskatulyázódjon valamennyire. (szegény tobey 2002, az első pókember óta 2009-ig csinált még 2 pókembert és 2 másik filmet. épp ezért, aki sokat akar dolgozni, az jobb, ha nem merül alá egy ilyen franchise-ba.)
  • Szolnokboy1 #29
    már miért ne lenne? ennyi erővel will smith-nek sincs szüksége, hogy új filmet csináljon.