Nem lesz Pókember 4. - jön a reboot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neki abszolút nem olyan feje van.....
Egyébként bírom, de PP ne õ legyen!
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"
Az alternatív, akit mutatsz, szerintem túl jófiús.
Ez lehet, hogy hülyén hangzott....
azért nem mindegy, hogy részesedése van vagy a full bevétel az övé lásd. Iron Man
de ha tényleg úgy van, ahogy mondod, hogy amíg élnek a jogokkal, addig nincs szerzõdés bontás, akkor úgy is mindegy, bár nekem ez a dolog eléggé sántít.
a Shia-s dologra meg rengeteg ellenpéldát lehet mondani. például Daniel Craig vagy Robert Downey Jr. aki nem akarja, hogy beskatulyázzák, az tud tenni ellene. itt jegyzem meg, hogy Robert Downey azt mondta, hogy ezentúl a két karakter (T.Stark és Holmes) közt kíván õrlõdni. Tobey egyszerûen szerencsétlen volt vagy szar volt az ügynöke.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
elvileg nem a marvelen múlik, mert a szerzõdés szerint nagyon sokáig a sony-nál maradnak a jogok, ha azokat használják is. tehát ebbõl a buliból a marvel nem tud kihátrálni, meg szerintem nem is akar.
pár idézet: "Although Disney is constrained by the fact that big-name Marvel superheroes such as Spider-Man are already locked up in long-term deals with rival movie studios"
"And there are some characters Disney says it is happy to let other movie studios keep developing, including Spider-Man at Sony Pictures and the X-Men and Fantastic Four at 20th Century Fox. Marvel earns royalties and a piece of the merchandising sales from those movies, and Disney soon will, too."
#20: egyetértek
de 'Bryce Larkin' se legyen már Parker xD
az õ vonalán indulva pedig õ lenne a választottam mostanság:

http://www.imdb.com/name/nm0564215/mediaindex
de mondjatok még jobbat
Jaj ne! Igazad van! Nehogy ez a kölyök kerüljön a helyére, mert többé az életben nem fogok Pókember filmet nézni.
Az is igaz, hogy hirtelen senki nem jut eszembe, aki megfelelne PP szerepére...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Pl MJ NEM ilyen ronda... PP pedig nem ilyen kis nyámnyila.
Köszönöm!
Hidd el, szerintem elég felejthetõek ezek a filmek 😄😄 Menni fog 😄
Amúgy az 1998-as Batman és a Kezdõdik között is 7 év telt csak el. Most a 3. rész ugye 2007-ben jött, ugye... 2011-ig meg aligha jön a kövi, ergo 4-5 év elfog telni itt is.
elmeháborodott ötlet :/
Inkább a Transformerst kezdjék újra Bay nélkül.
Az élet előttem áll és nem látok tőle semmit!
Remélem, találnak egy normális szereplõt Pókember szerepére, nem egy ilyen paprikajancsit. Izgatottan várom a fejleményeket!
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
Van amikor jó dolog a változás,de van amikor kevésbé hasznos!
Mindenesetre sajnálom,h ez lesz!
Irgum-burgum :)
Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban.