Szekeres Viktor

Celebekkel fogunk karácsonyozni

A legnépszerűbb hazai vetélkedő készítői nem hazudtolják meg önmagukat, így az ünnepek alatt ünnepi Széf-epizódokat fogunk látni, sok-sok celebbel.

A Széf jelenleg is Magyarország legnépszerűbb vetélkedője, bár valljuk meg, hogy nincs nagy konkurenciája. Mindössze Vágó István már megszüntetett Párbaja és a meglepő módon egyre inkább sikeresebb Áll az alku jut eszünkbe a betelefonálós-pénznyerős játékokon kívül. Persze a Széf is akkor volt a legnépszerűbb, amikor ismert emberek játszottak egymás ellen ismeretlen rokonukkal megtámogatva, s mivel itthon karácsonykor és az ünnepek alatt az átlagosnál jóval többet tévézünk, ezért természetes, hogy a Széf visszatér pár ízig-vérig celebes különkiadásra.

A Karácsonyi Celeb-Széf december 21-i adásában Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán méri össze tudását a Hajdú Péter-Sarka Kata duóval, rá egy napra Peller Mariann és Peller Anna csap össze Farkasházy Tivadarral és Mimivel, míg 23-án, szerdán Nacsa Olivér-Nacsa Kornél kontra Fenyő Miklós-Fenyő Dávid küzdelem lesz látható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • joco1114 #4
    Jöhetnek a Peller tesók, egye fenyő! :)
  • Mister #3
    Jó hát egy két női celebet ( nem csak magyart ) azért el tudnék azért képzelni a karácsonyfám alatt... :D
  • Gerygrey #2
    Én sem értem, hogy mi ez a többes szám első személy :)

    Egyébként sem viszem túlzásba a tévézést, de a karácsony-szilveszter pont az az időszak, amikor messzire kerülöm...
  • Darth Sith #1
    "Celebekkel fogunk karácsonyozni"
    Én aztán nem